Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πήρε… φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισε» την Κατενάτσιο ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Futsal League B’ ο ΠΑΟΚ mαteco, επικρατώντας στην Αθήνα με 2-7, της Κατενάτσιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Σ’ ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνα, με τον Δικέφαλο να ψάχνει τα… πατήματά του. Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με αυτογκόλ, 0-1, με τους γηπεδούχους να απαντούν σε 1-1, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ mαteco ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πλήρως τον έλεγχο της αναμέτρησης. Με δύο γκολ του Βασάρα ο Δικέφαλος πήρε προβάδισμα, 1-3, έχοντας την ψυχολογία υπέρ του. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μείωσαν, 2-3, ωστόσο οι παίκτες του Δικεφάλου δεν πτοήθηκαν και με Βασάρα, Κεφαλίδη, Καρακώστα και Λιώνη, «εκτόξευσαν» το προβάδισμα, 2-7, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, εντός έδρας, κόντρα στο Νέο Κόσμο, για την 9η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ mαteco (Λεωνίδας Παπαδόπουλος): Κορδαλής, Τραπεζανλίδης, Βασάρας 3, Λιώνης 1, Φωλτίδης, Χαρπίδης, Κεφαλίδης 1, Λαμπριανίδης, Καρακώστας 1.


Τελευταία νέα

Εξι παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν στην εθνική προπαίδων

Είκοσι δύο παίκτες κλήθηκαν στην Εθνική Προπαίδων (κάτω των 16 ετών) από τον κ. Άγγελο Χατζόπουλο για τη συμμετοχή...

Στην ίδια κατηγορία