Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πήραν προαγωγή για τη Β΄ ομάδα

Δημοφιλή

Συνολικά επτά παίκτες από την περσινή Κ-19, έξι γεννηθέντες το 2004, αλλά κι ο 17χρονος Σνάουτσνερ (θα αγωνίζεται παράλληλα και στην Κ-19) προβιβάστηκαν φέτος στον ΠΑΟΚ Β΄.

Βέβαια, κάποιοι από αυτούς κατέγραψαν ήδη από πέρσι την παρθενική τους παρουσία στη Σούπερ Λιγκ 2 και οι άλλοι προετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους σε επαγγελματική κατηγορία.

Ο Δημήτρης Μοναστηρλής αγωνίστηκε πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ Β΄ στο εκτός έδρας παιχνίδι του περασμένου Δεκεμβρίου κόντρα στο Διαγόρα Ρόδου. Ο 19χρονος τερματοφύλακας κατέγραψε συνολικά οχτώ συμμετοχές στην περσινή Σούπερ Λιγκ 2, έχοντας άλλες επτά παρουσίες με την Κ-19.

Άλλοι τρεις παίκτες, οι Μάριος Σινανάι, Αγγελος Ζίλο και Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ έπαιξαν στο ματς με το Μακεδονικό για την τελευταία αγωνιστική της περσινής Σούπερ Λιγκ 2, καταγράφοντας τη μοναδική τους συμμετοχή στην κατηγορία. Ο Σινανάι (φωτ.) αγωνίστηκε δεκαοχτώ φορές (ένα γκολ) με την Κ-19, ο Ζίλο έπαιξε σε δεκατέσσερα ματς, ενώ ο Ρούμιαντσεβ είχε δώδεκα συμμετοχές (δύο γκολ) με την ομάδα νέων.

Οσο για τους Θόδωρο Καλόγηρο (26 συμμετοχές-τρία γκολ) και Ζήση Τσίκο (19 συμμετοχές-δύο γκολ), βασικά στελέχη της περσινής Κ-19, ετοιμάζονται για την παρθενική χρονιά στην καριέρα του σε επαγγελματική κατηγορία. Με τον ΠΑΟΚ Β΄ θα αγωνίζεται κι ο 17χρονος Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ.


Τελευταία νέα

Τα ποσοστά που πρέπει να αυξήσει ο ΠΑΟΚ

Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει επιδείξει εξαιρετικά δείγματα «γραφής», παράγοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο σε μία σεζόν που...

Στην ίδια κατηγορία