Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με νέα… ταυτότητα η φετινή Κ-19 του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σε σχέση με πέρσι, το ρόστερ της Κ-19 του ΠΑΟΚ έχει ανανεωθεί σε σημαντικό βαθμό και, πλέον, την πλειοψηφία αποτελούν οι παίκτες γεννηθέντες το 2006.

Ορισμένοι από αυτούς, πάντως, άλλοι περισσότερο, κι άλλοι λιγότερο, έχουν αγωνιστεί ήδη από την περσινή σεζόν με την Κ-19. Αυτοί είναι οι Γιώργος Κούπενος, Στάθης Πανικίδης, Δημήτρης Χατσίδης και Γρηγόρης Πολιτάκης. Στο ρόστερ της Κ-19 ανήκουν πλέον κι οι συνομήλικοί τους Παναγιώτης Τσίτσκας, Αλκιβιάδης Αβράμπος, Κώστας Πολυκράτης, Μάριος Καλαϊτσίδης, Λοΐζος Παπαδημητρίου, Βασίλης Παπαγεωργίου, Γιώργος Σαπάνης, Κώστας Καραϊωάννου, Αντόνιο Ζούμπι, Θόδωρος Παπαευθυμίου, Ιορδάνης Κεσίδης, Νίκος Τόλιος, Γιώργος Μπάκας, Μανώλης Τσομπάνης, Κώστας Βρύζας, Βασίλειος Τσιντσόλης και Βαγγέλης Κατσαρός (τερματοφύλακες οι δύο τελευταίοι).

Βασικά στελέχη της περσινής Κ-19, συνεχίζουν και φέτος οι Νίκος Δεληγιάννης, Ταξιάρχης Φίλων (αποθεραπεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του, που είχε υποστεί τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων), Βασίλης Πασαχίδης, Κώστας Kαστίδης, Κώστας Γκούμας, Γιάννης Γκιτέρσος, Αλέξανδρος Αδάμ και Βασίλης Νικολακούλης (τερμ.), οι οποίοι είναι γεννηθέντες το 2005. Το ίδιο ισχύει και για τους συνομήλικους τους, Βαγγέλη Κιάτο (τερμ.) και Στέλιο Αλμασίδη.

Το ρόστερ συμπληρώνουν άλλοι δύο παίκτες, που είναι γεννηθέντες το 2004, οι Μάριος Μπάμπουρας και Θόδωρος Σπυριδόπουλος. Υπάρχει και μια νέα προσθήκη στο ρόστερ, ο 17χρονος επιθετικός Χριστόφορος Γκάλτσεβ, απόκτημα από την Πρεντγκόριε Ρωσίας.

Σε σύγκριση με την περσινή σεζόν αποχώρησαν-εκτός από τον Σπύρο Αγγελίδη, που πήρε μεταγραφή στη Βέρντερ Βρέμης- οι Ανδρέας Αθανασίου και Λουκάς Μάρτος (συνεχίζουν σε Ακρίτα Χλώρακα, ομάδα Β΄ κατηγορίας της Κύπρου και Νίκη Ευκαρπίας, ομάδα Γ΄ κατηγορίας αντίστοιχα), όπως κι οι Μανώλης Ιμπραΐμ και Παναγιώτης Δελιόπουλος.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία