Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πιο επικίνδυνη η ΑΕΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει κανέναν και τίποτα

Δημοφιλή

Και κάπου εδώ φτάσαμε στο σημείο χωρίς επιστροφή. Στο σημείο που κάθε τρεις μέρες πρέπει να είσαι πανέτοιμος πνευματικά για να ανταπεξέλθεις. Στο σημείο που όλη τη χρονιά δούλευες για να φτάσεις.

ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ημιτελικά με ΠΑΟ, Ευρώπη, πλέι οφ. Στα κόκκινα κάθε τρεις μέρες.

Η προετοιμασία για αυτή τη διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατάφερε να ανοίξει το ρόστερ γνωρίζοντας καλά πως θα χρειαστεί τουλάχιστον είκοσι παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στη διαδικασία. Η έλευση του Γιόνι Ότο, του κλείνει και μία τρύπα που θα υπήρχε αν δεν ερχόταν ο Ισπανός.

Μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο ο ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα; Θα μου πει κάποιος να έχει πάρει όλα τα παιχνίδια, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Πάντως οι τρεις από τις τέσσερις απώλειες ήρθαν όταν η ομάδα ήταν σε φάση δημιουργίας και μοιράσματος ρόλων. Έκτοτε, η κακή εμφάνιση του Χαριλάου είναι το στίγμα.

Στη σύγκριση με τους αντιπάλους, υπάρχουν κάποια στοιχεία που πρέπει να κρατήσουμε. Για παράδειγμα, η 2η ΑΕΚ δεν έχει ούτε κύπελλο, ούτε Ευρώπη και έχει πιο εύκολο πρόγραμμα από τον ΠΑΟΚ στη κανονική διάρκεια. Πλην Τούμπας, όλα τα άλλα είναι κάτι παραπάνω από παιχνίδια στα μέτρα της. Άρα, είναι εξαιρετικά σημαντικός ο αγώνας της Τούμπας με την Ένωση. Με νίκη, μπαίνεις εσύ με αβαντάζ στα πλέι οφς.

Ο Παναθηναϊκός είναι υπό πίεση λόγω της αλλαγής προπονητή. Γιατί πρέπει να πάρει αποτελέσματα, τη στιγμή που προσπαθεί να μάθει το νέο μοτίβο παιχνιδιού του και να χωρέσει αρκετούς νέους παίκτες.

Για τον Ολυμπιακό, ζητούμενο είναι πως θα βγει λάδι ο Μαρινάκης. Eκανε μεταγραφές ο πρόεδρος άρα δεν φταίει. Αυτή είναι η συλλογιστική τους, η οποία βέβαια είναι αντιποδοσφαιρική. Και ο Ολυμπιακός όπως ο ΠΑΟ, λειτούργησαν εκτός σύγχρονης ποδοσφαιρικής πεπατημένης, άρα δύσκολα θα φτάσουν μέχρι το τέλος.

Θέλω να καταλήξω, πως η ΑΕΚ είναι αυτή που στα μάτια μου δείχνει πιο επικίνδυνη απ΄ όλους. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να επιλέξει οχτρό.

Ο Λουτσέσκου πάντως έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα γκρουπ με απίστευτη επιθετική αύρα, έχει μία ομάδα που βλέπει την εστία πολύ μεγαλύτερη από τον ανταγωνισμό και προφανώς δεν έχει να ζηλέψει κανέναν και τίποτα.

Έρχεται πάντως ένα τετράμηνο φωτιά. Σε όλα τα επίπεδα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία