Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Περιμένουμε τον κόσμο για να κάνουμε το πρώτο βήμα»

Δημοφιλή

Την Κυριακή (23/4) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Προμηθέα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των προημιτελικών της Basket League.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Φώτης Τακιανός, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στους αγώνες με τον Προμηθέα, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την στήριξη του κόσμου τους για να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στα Play Off.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ξεκινάμε τα play offs του πρωταθλήματος με την ικανοποίηση για την παρουσία μας στην κανονική περίοδο, αλλά και την επιθυμία να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε σε αυτό το πιο σημαντικό σημείο της σεζόν. Θα είναι δύσκολο το έργο μας, γιατί αντιμετωπίζουμε μία πολύ αξιόλογη ομάδα όπως ο Προμηθέας, με γεμάτο ρόστερ και εμπειρία.

Ο αντίπαλός μας έχει συνεχόμενα παιχνίδια και ρυθμό, εμείς είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε και έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Για να έχουν αξία όλα αυτά όμως, θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλέψαμε αυτές τις ημέρες, παίζοντας με συγκέντρωση και ενέργεια.

Ο κόσμος ήταν δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια, εντός και εκτός έδρας και ιδιαίτερα στο γήπεδό μας, η παρουσία του είναι πάρα πολύ σημαντική και δίνει ώθηση στην ομάδα. Τους περιμένουμε για να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα».


Τελευταία νέα

Πόνος ήτανε και… πάει

Ο Ζόαν Σάστρε χτύπησε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν τον απέτρεψε να...

Στην ίδια κατηγορία