Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Χατζηθεοδώρου: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το 2-0»

Δημοφιλή

Το πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει το Σάββατο (22/4) επί του Εθνικού Πειραιώς με 10-9, στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού των Play Off της φάσης 5-8.

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής του Δικεφάλου, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, παραχώρησε δηλώσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πάντοτε αυτή η διαδικασία των παιχνιδιών είναι δύσκολη και ψυχοφθόρα, καθώς δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλα τα χρόνια στα οποία είμαι στον ΠΑΟΚ, οι αναμετρήσεις κόντρα στον Εθνικό έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Το παιχνίδι πήγε όπως το φανταζόμουν, δηλαδή δύσκολο και κλειστό. Θεωρώ ότι εκμεταλλευτήκαμε την αδράνεια του Εθνικού αλλά και την δική μας αγωνιστική άνοδο στην τρίτη περίοδο, όπου το -2 έγινε +2, και από κει και πέρα κρατήσαμε το υπέρ μας αποτέλεσμα.

Δεν έχει σημασία σε αυτά τα παιχνίδια αν κερδίζεις μ’ ένα γκολ ή δέκα, σημασία έχει η νίκη. Κρατάμε το ότι κάναμε το 1-0, να ηρεμήσουμε, και θα πάμε στην Αθήνα για να προσπαθήσουμε να κάνουμε το 2-0 έτσι ώστε να συγκεντρωθούμε στις επόμενες υποχρεώσεις. Αν δεν γίνει αυτό, το επόμενο Σάββατο έχουμε το τρίτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο θα κυνηγήσουμε την πρόκριση για τις θέσεις 5-6».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία