Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Περιμένει την πώληση του Μαξίμοβιτς η Βαλένθια

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς της Χετάφε και την υπόθεση φαίνεται να παρακολουθεί και η… Βαλένθια, λόγω του ποσοστού μεταπώλησης που κατέχει, από την παραχώρηση του στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι «νυχτερίδες» είχαν κρατήσει ένα ποσοστό της τάξης του 30% από πιθανή μεταπώληση του Σέρβου αμυντικού μέσου και με δεδομένη την άσχημη κατάσταση στα οικονομικά του συλλόγου, περιμένει μια τέτοια εξέλιξη.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Ισπανία:

«Το μεταγραφικό παζάρι δεν σταματά να σε εκπλήσσει. Κι αυτή τη φορά πρωταγωνιστές είναι η Χετάφε και ο μέσος της, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μιας ελληνικής ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι η Βαλένθια θα πάρει ένα κομμάτι μιας πιθανής πώλησης, αφού είχε διατηρήσει ένα ποσοστό ύψους 30%.

Κι αυτό δεν θα ήταν άσχημο για τη Βαλένθια του Πίτερ Λιμ, δεδομένης της υπάρχουσας κατάστασης στα ταμεία του συλλόγου. Ωστόσο το ποσοστό αυτό ίσως δυσκολέψει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από τη Μαδρίτη, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να είναι αποφασισμένος να τον αποκτήσει».


Τελευταία νέα

Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Έντσο Μαρέσκα και Τσέλσι έχουν έχει σε καταρχήν συμφωνία για συμβόλαιο τριετής διάρκειας, με το μόνο που απομένει πλέον...

Στην ίδια κατηγορία