Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μονομαχία για πέντε στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε τον μήνα Δεκέμβριο με πέντε νίκες σε πέντε παιχνίδια και όπως είναι φυσικό θα πέσουν κορμιά για τον MVP, με πέντε ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να μονομαχούν για το βραβείο.

Ο λόγος για τους Γιάννη Κωνσταντέλια, Κιρίλ Ντεσπόντοφ, Μαγκομέντ Οζντόεφ, Τόμας Μουργκ και Τάισον, που θα δώσουν μεγάλη «μάχη» για τον τίτλο του MVP Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο Δεκέμβριος ήταν ένας εξαιρετικός μήνας για τον Δικέφαλο και το paokfc.gr και PAOK FC Official App, θέλουν τη συμβολή σας για την ανάδειξη του κορυφαίου του μήνα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Ο Δικέφαλος τον Δεκέμβριο είχε το απόλυτο, πέντε νίκες σε πέντε αγώνες, μετρώντας συνολικά 18 γκολ υπέρ και μόλις τρία κατά. Τερμάτισε πρώτος στον όμιλο του UEFA Europa Conference League, σημειώνοντας ιστορικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών. Βρίσκεται επίσης στην κορυφή της Stoiximan Super League, καταγράφοντας ένα ακόμα ρεκόρ για την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη του, κερδίζοντας με σκορ 0-6 την Κηφισιά. Λογικό λοιπόν οι παίκτες που ξεχώρισαν να είναι πολλοί. Ώρα να μας βοηθήσετε να βρούμε τον κορυφαίο όλων.

Πρώτος μονομάχος ο Τάισον . Ο Βραζιλιάνος, νικητής του βραβείου για δύο διαδοχικούς μήνες, Οκτώβριο και Νοέμβριο, εντυπωσίασε για έναν ακόμα μήνα. Συμμετείχε στους τρεις από τους πέντε αγώνες του Δεκεμβρίου, μοίρασε δύο ασίστ και ταλαιπώρησε κάθε αντίπαλο που βρήκε στον δρόμο του

.Επόμενος είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο Mr.Breeze ήταν απολαυστικός, βασικός και στα πέντε παιχνίδια, κατέγραψε 419 λεπτά συμμετοχής, σκόραρε τρεις φορές και μοίρασε δύο ασίστ. Αναδείχθηκε τρεις(!) φορές Fans’ Man of the Match από το κοινό του Δικεφάλου και αποδεικνύει σε όλους ότι είναι κομβικός για την ομάδα.

Τρίτος διεκδικητής είναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ . Ένας ακόμα παίκτης με σταθερά ανοδική πορεία μέσα στη σεζόν. Ο Βούλγαρος εξτρέμ είχε τρία γκολ και τέσσερις ασίστ στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας, έτρεξε, πάλεψε και βοήθησε σε όλους τους τομείς. Highlight το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά, με τον Δικέφαλο να πετυχαίνει έξι τέρματα και τον Ντεσπόντοφ να σημειώνει το ένα και να σερβίρει άλλα τρία.

Την σκυτάλη παίρνει ο Τόμας Μουργκ . Ο Αυστριακός είναι απολαυστικός τη φετινή σεζόν, διανύει μία εξαιρετική περίοδο και εμφανίζεται συνεχώς βελτιωμένος. Η παρουσία του είναι κομβική στη μεσαία γραμμή της ομάδας, είναι μέσα σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, με καθαρό μυαλό, αστείρευτο πάθος και ενέργεια. Ο Μουργκ τον Δεκέμβριο σημείωσε τέσσερα γκολ και μοίρασε μία ασίστ.

Την πεντάδα κλείνει ο Ρώσος μέσος του Δικεφάλου, Μαγκομέντ Οζντόεφ . Ο Μάγκο ήταν εξαιρετικός τον περασμένο μήνα, έχοντας το ρόλο του κινητήριου μοχλού της ομάδας. Εγκεφαλικό και κάθετο ποδόσφαιρο, συνέπεια στην άμυνα και καθαρό μυαλό στις δύσκολες στιγμές. Ο Οζντόεφ μέτρησε δύο γκολ και συνέχισε με το πόδι στο γκάζι, συμμετέχοντας και στους πέντε αγώνες.

Ψηφίστε για τον MVP Δεκεμβρίου ΕΔΩ


Τελευταία νέα

Ανεβάζει στροφές για την τελευταία μάχη ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για την τελευταία «μάχη» του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη συνεχίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό...

Στην ίδια κατηγορία