Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πελεκίδης: «Είχαμε πίστη στο πλάνο μας»

Δημοφιλή

Το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε της Αναγέννησης Άρτας με 28-29.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Δημήτρης Πελεκίδης, παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και κυρίως στην Αναγέννηση Άρτας γιατί έκαναν μία τεράστια προσπάθεια. Σε τέτοιες αναμετρήσεις δεν υπάρχουν φαβορί, γιατί αυτοί οι αγώνες είναι ο θάνατος σου η ζωή μου, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η θέληση των αθλητριών. Οι παίκτριες της Άρτας πήραν ψυχολογία, ήταν κοντά και διεκδίκησαν την πρόκριση μέχρι το τέλος, για αυτό τους αναλογεί ένα μεγάλο μπράβο.

Από την άλλη, ένα τεράστιο μπράβο στην ομάδα μας, παρόλο που ήταν ένας αγώνας στον οποίο δεν ήμασταν καλοί αμυντικά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ωστόσο τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν γιατί έχουμε μάθει να παίζουμε τέτοια ματς. Είχαμε υπομονή και πίστη στο πλάνο μας μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξέραμε ότι ένα παιχνίδι μπορεί να κριθεί στο τέλος, όπως και έγινε, πήραμε την πρόκριση αυτό ήταν και το ζητούμενο, τώρα θα ξεκουραστούμε, θα αδειάσουμε το κεφάλι μας και θα προετοιμαστούμε για τον αυριανό τελικό με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου».


Τελευταία νέα

Ρέντης: 13 κακουργήματα και σωρεία πλημμεληματικών πράξεων βαραίνουν του συλληφθέντες

Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας επιβλήθηκε ποινικές διώξεις στους συλληφθέντες για τον φόνο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον Ρέντη....

Στην ίδια κατηγορία