Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ακόμα ένα τρίποντο για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volley League γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο PAOK Sports Arena του Ηλυσιακού με 3-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα στους πρώτους πόντους του πρώτου σετ, με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν και ένα μικρό προβάδισμα, 5-8. Η διαφορά των τριών πόντων παρέμεινε μέχρι το 6-9, με τον Δικέφαλο να ανεβάζει «στροφές» και να ισοφαρίζει, 11-11.

Με την Κάφρεϊ να δίνει πόντους, ο ΠΑΟΚ έλεγξε το σετ παίρνοντας το προβάδισμα, 13-11. Από κει και έπειτα ο Ηλυσιακός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά με 25-17 το σετ, 1-0.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα, παίρνοντας με τα καλά σερβίς της Στράντζαλη προβάδισμα έξι πόντων, 6-0. Στη συνέχεια ο Φενόλιο πέρασε στο παιχνίδι τις Μερτέκη και Ηλιοπούλου, δίνοντας «ανάσες» σε Στράντζαλη και Βεργίδου αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος δεν έχανε από το έλεγχό του το σετ, έχοντας σταθερά το προβάδισμα των τεσσάρων πόντων, 18-14. Με Κρολ και Μερτέκη να ανεβαίνουν, ο Δικέφαλος αύξησε ακόμα περισσότερο το προβάδισμα του σε κομβικό σημείο, 22-16. Ο Ηλυσιακός δεν μπόρεσε να επιστρέψει, με τον ΠΑΟΚ να κάνει με 25-18 το 2-0.

Κυρίαρχος ήταν ο ΠΑΟΚ στο τρίτο σετ, θέλοντας να τελειώσει το παιχνίδι και να μην περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Ηλυσιακού. Ο Φενόλιο πέρασε στο παιχνίδι και τη νεαρή Γαργάλα, δίνοντας «ανάσες» και στην Κάφρεϊ. Ο Δικέφαλος πήρε διψήφιο προβάδισμα από τα μέσα του σετ, 16-6. Η εικόνα του σετ δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 3-0 σετ.


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία