Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πελεκίδης: «Αδειάσαμε εντελώς μετά τον τελικό, τα κορίτσια το γύρισαν»

Δημοφιλή

Για την αντίδραση και την νίκη της ομάδας του επί της Νέας Ιωνίας μίλησε ο Δημήτρης Πελέκιδης, τονίζοντας πως οι παίκτριες του είχαν αδείασει σωματικά και πνευματικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Το ότι χάσαμε το Σάββατο έχει εξήγηση γιατί η ομάδα μετά τον τελικό κυπέλλου άδειασε εντελώς και πνευματικά και σωματικά. Ο κόσμος πιστεύει τα κορίτσια είναι μηχανές.

Πατάς ένα κουμπί και παίζεις το ίδιο σε όλα τα ματς. Είσαι συνέχεια με την πίεση στην πλάτη ότι πρέπει να κερδίσεις, να πάρεις τίτλους. Φανταστείτε κάναμε προετοιμασία ενός μήνα για τον τελικό κυπέλλου.

Γι’ αυτό και αδειάσαμε εντελώς και χάσαμε το ματς στην Άρτα. Δεν μας προβλημάτισε τίποτα όμως. Εκτός του ότι θα μπορούσαμε σήμερα να διεκδικήσουμε την πρωτιά.

Πριν έρθουμε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και πριν από αυτό στην Άρτα, γνωρίζαμε ότι για να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση θα έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά να πάρουμε και τη διαφορά. Τα κορίτσια γύρισαν τον διακόπτη. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο.

Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε εύκολα σουτ και πέρασε μπροστά η Νέα Ιωνία. Ισορροπήσαμε τη διαφορά μας στη συνέχεια, όσο περνούσε η ώρα βρίσκαμε λύσεις και παίρναμε μπάλες στην άμυνα. Πήραμε δίκαιη νίκη.

Πολύ σημαντικό ότι έρχεται μια δεύτερη νίκη απέναντι στη Νέα Ιωνία μέσα σε 10 μέρες. Είναι μεγάλο το ψυχολογικό μπουστάρισμα, αλλά το αφήνουμε πίσω.

Τα παιχνίδια τα κρίσιμα είναι τέλη Απριλίου, αρχές Μαΐου. Τώρα πρέπει να γεμίσουμε μπαταρίες, να ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και να είμαστε έτοιμοι στα playoffs».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η στιγμή της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ… από μέσα (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να... λυγίσει την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου και...

Στην ίδια κατηγορία