Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Πάτησε» την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Για την 7η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται στο Προπονητικό Κέντρο του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, την ΑΕΚ, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Έχασε πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους η Χέλμβαλ. «Χρυσή» σκόρερ η Νικολέτα Καλέση, που πέρασε ως αλλαγή στην θέση της Ακίντα στην ανάπαυλα. Έξι στα έξι για τον ΠΑΟΚ Morris!

Χωρίς πολλές συγκινήσεις κύλησε το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟΚ Morris να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 22′. Η Πινέδα έκανε λάθος λίγο έξω από την περιοχή, με την Ακίντα να μπαίνει, να γυρίζει από τα δεξιά, όμως η προβολή της Μήτκου κατέληξε πάνω από τα δοκάρια της Χατζηχαριστού.

Από εκεί και πέρα ο Δικέφαλος είχε τον έλεγχο, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει την «κιτρινόμαυρη» εστία, μέχρι το 45ο λεπτό, με την Χέλμβαλ να κερδίζει πέναλτι, αφού η Τσελέντη έκανε τάκλιν από πίσω βρίσκοντας καθαρά την Σουηδέζα. Η επιθετικός του Δικεφάλου ανέλαβε η ίδια την εκτέλεση, όμως αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ και ο διαιτητής Αλέξανδρος Μέγας, σφύριξε κατευθείαν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ Morris, με την Νικολέτα Καλέση να πετυχαίνει ένα ατομικό γκολ στο 49′, αφού η Ελληνίδα μεσοεπιθετικός πίεσε ψηλά, κέρδισε την μπάλα, βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν γεμάτο λάθη και από τις δύο πλευρές, με τον Δικέφαλο να έχει τον έλεγχο σε γενικές γραμμές, ενώ δεν απειλήθηκε ουσιαστικά, κρατώντας άνετα το «μηδέν» στα μετόπισθεν, με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 15:00, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στην Λάρισα.

ΠΑΟΚ Morris – ΑΕΚ: 1-0

Τα γκολ: Καλέση 49′

Ημίχρονο: 0-0

Χαμένο Πέναλτι: Χέλμβαλ 45+2′


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία