Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 7η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχτηκε στο PAOK Sports Arena, τον Ολυμπιακό, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 55-74.

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ξεκίνησε το παιχνίδι, έχοντας το προβάδισμα και δείχνοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ πιο ποιοτική και… ακριβή. Ο Δικέφαλος δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, μετά το 9-11, το οποίο ολοκληρώθηκε με τις «ασπρόμαυρες» μπροστά στο σκορ με 23-22.

Ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του και τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να μην μπορεί να ακολουθήσει. Έτσι, με επιμέρους σκορ 6-18, οι «ερυθρόλευκες» πήγαν μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια το πρώτο ημίχρονο με 29-40.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, καθώς όσο περνούσε η ώρα ο Ολυμπιακός ανέβαζε την διαφορά, με το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου να είναι 38-64, ενώ ίδιο ήταν το σκηνικό και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης να είναι 55-74.

Πολύ θετική εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στο τελευταίο δεκάλεπτο, του οποίου το επιμέρους σκορ ήταν 17-10. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Άγγελου Αγγελίδη, την επόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει στις 16:00 στο Ιβανώφειο τον Ηρακλή.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ – Ολυμπιακός: 55-74

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 29-40, 38-64, 55-74

Προηγούμενο άρθρο«Με το… διπλό ΠΑΟΚΑΡΑ!»
Επόμενο άρθρο«Πάτησε» την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ!


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία