Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πασάς ο «Ντέλιας», οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο 1-3

Δημοφιλή

Αποστολή εξετελέσθη για τον ΠΑΟΚ, που πέρασε από τα Γιάννενα με 3-1, έχοντας σκόρερ δύο τερμάτων του τον Κωνσταντέλια και ενός του Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4΄, όταν ο Τόμας κόντραρε το απρόσεκτο βολέ του Κλέιμαν, η μπάλα έφθασε στα πόδια του Κωνσταντέλια κι αυτός είχε εύκολο έργο να την στείλει στην ανυπεράσπιστη εστία (ο Κωνσταντέλιας έγινε ο πρώτος Ελληνας παίκτης του ΠΑΟΚ, που σκόραρε στα Γιάννενα μετά τον Κατσουράνη το 2013).

Στο 24΄ ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Λιάσου και από την εκτέλεση του Σόρια ο Παμλίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Κωνσταντέλιας είχε πάλι απάντηση, όταν στο 33΄ με εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στην αριστερή γωνία του Κλέιμαν. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντεσπόντοφ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Εραμούσπε μπόρεσε να διώξει σε κόρνερ.

Στο 47΄, μετά από σέντρα του Παμλίδη, λίγο έλειψε ο Κεντζιόρα να σημειώσει αυτογκόλ, παραχωρώντας κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου, ο Παντελάκης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.

Στο 63΄ ο Εραμούσπε έκοψε το κοντινό σουτ του Κωνσταντέλια, που έχασε την ευκαιρία για το χατ-τρικ, μέχρι που στο 77΄ ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» το ματς με φανταστικό σουτ του Ζίβκοβιτς, που αξιοποίησε την ασίστ του Σαμάτα. Στο 83΄ ο Κλέιμαν σταμάτησε το πλασέ του Τάισον.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος, Τζίνο (82΄ Μπιλμπάο), Παμλίδης, Γκάρο (74΄ Λώλης), Ροσέρο, Μπάλαν (62΄ Κόντε).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (75΄ Σάστρε), Κεντζιόρα (61΄ Κουλιεράκης), Νέσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ (58΄ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (58΄ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Τόμας (75΄ Σαμάτα).


Τελευταία νέα

Ο Τάισον παίρνει… σκυτάλη από τον Νάρεϊ

Αλλα τρία παιχνίδια απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΟΚ κι ο Τάισον προβάλλει ως ο επικρατέστερος,...

Στην ίδια κατηγορία