Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πάρτι πρόκρισης του ΠΑΟΚ με καλεσμένο τον Κένταυρο!

Δημοφιλή

Για τον πρώτο προημιτελικό της Futsal League B’, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχτηκε στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, τον Κένταυρο, τον οποίο και… διέλυσε με 5-0 και ουσιαστικά πήρε από το σημερινό παιχνίδι την πρόκριση για το Final-4.

Ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Κυριακή 7 Απριλίου στην Αθήνα, όπου θα κριθεί και τυπικά το ποια ομάδα θα προκριθεί στο Final-4 που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Μίκρας. Νευρικό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ mαteco να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και τον Κένταυρο να παίρνει επάξια τον ρόλο του κομπάρσου, καθώς δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια ουσιαστική ευκαιρία.

Το 0-0 παρέμενε, όμως ο Δικέφαλος κρατούσε το καλό για το τέλος και στο 18′ ο Χαρπίδης νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με δυνατό κοντινό σουτ, έπειτα από πάσα του Τζαγκίδη και… έλυσε τον Γόρδιο Δεσμό της ομάδας από την Αθήνα. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν δύο δεκάμετρα πέναλτι, καθώς ο Κένταυρος συμπλήρωσε τα έξι φάουλ, με τον Τσιούχα να ευστοχεί στο πρώτο και να αστοχεί στο δεύτερο, με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο για τον ΠΑΟΚ mαteco, με τον Λιώνη να κερδίζει πέναλτι και τον Αναστασιάδη να εκτελεί εύστοχα, κάνοντας το 3-0 για τον Δικέφαλο. Στο 25′ οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν κοντά στο 4-0, με τον Λευκαρίτη να βρίσκει τον Αναστασιάδη στα όρια της περιοχής, εκείνος σούταρε, όμως η μπάλα αφού πρώτα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, προσέκρουσε στο δεξί κάθετο δοκάρι και έμεινε το 3-0.

Στο 27′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία, με σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει προς το αριστερό «Γ», όμως ο Κορδαλής είχε απάντηση και απέκρουσε εντυπωσιακά. Στην συνέχεια, ο ΠΑΟΚ mαteco είχε ακόμη ένα δοκάρι στο 31ο λεπτό, με τον Καρακώστα να εξαπολύει μια… βολίδα και την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, με το 3-0 σε εκείνο το σημείο να παραμένει.

Στο 34′ ο Δικέφαλος έφτασε και σε τέταρτο γκολ, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ mαteco να βγαίνουν στην κόντρα, να αλλάζουν όμορφα την μπάλα και ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος από κοντά, έκανε το 4-0. Δύο λεπτά αργότερα, νέος όμορφος συνδυασμός από τους παίκτες του Λεωνίδα Παπαδόπουλο, με τον Αναστασιάδη να κάνει ένα πολύ ωραίο διαγώνιο συρτό πλασέ, κάνοντας το 5-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με τον Δικέφαλο να χάνει ευκαιρίες για να αυξήσει ακόμα περισσότερο το προβάδισμά του.

ΠΑΟΚ mαteco – Κένταυρος: 5-0

Τα γκολ: Χαρπίδης 18′, Τσιούχας 20′ (10μετρο πεν.), Αναστασιάδης 22′, 36′ (πεν.), Παπαδόπουλος 34′

Ημίχρονο: 2-0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία