Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Παροξυσμός στην Κροατία για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σε ένα κατάμεστο «Μαξιμίρ» θα κληθεί ο ΠΑΟΚ να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa Conference League δεδομένου πως το κροατικό κλαμπ συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων του ενόψει της απαιτητικής αναμέτρησης με τους «ασπρόμαυρους». Το απόγευμα της Πέμπτης (7/3), οι Κροάτες ανακοίνωσαν πως έχουν εξαντληθεί όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια, εκτός από τη Νότια Κερκίδα, για την οποία η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται, μέχρι τη σέντρα του παιχνιδιού.

 

Μετά την εκτός έδρας δοκιμασία της με την Όσιγιεκ του Ζοσέ Μπότο, η επικείμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ υποδέχεται τους «ασπρόμαυρους» και προθέρμανε το φίλαθλο κοινό της, προτρέποντάς το συνάμα να βρίσκεται από νωρίς στα πέριξ του γηπέδου εξαιτίας υψηλής κινητικότητας και αστυνομικής παρουσίας.

Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωσή της «η είσοδος στο γήπεδο ανήμερα του αγώνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 19:00 και μετά. Στις εισόδους του σταδίου Maksimir θα οργανωθεί έλεγχος εγγράφων, τα οποία αποτελούν προϋπόθεση εισόδου: Έγκυρο έγγραφο ταυτότητας και προσωποποιημένο εισιτήριο. Την ημέρα του αγώνα αναμένεται μεγάλη κίνηση στον κύκλο του γηπέδου από τις απογευματινές ώρες, γι’ αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό ήδη από τις 19:00».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία