Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παρελθόν από την Μπεσίκτας ο Σάντος

Δημοφιλή

Επίσημη μορφή πήρε η λύση της συνεργασίας του Φερνάντο Σάντος με την Μπεσίκτας αφού η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε το «τέλος» του Πορτογάλου προπονητή.

Νωρίτερα υπήρξε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στην Μπεσίκτας, με θέμα την άμεση λήξη της συνεργασίας με τον Φερνάντο Σάντος, με τις εξελίξεις να τρέχουν άμεσα μετά το νέο στραβοπάτημα των «ασπρόμαυρων», αυτή τη φορά από την Σαμσουνσπορ (1-1).

Στο ΔΣ της Μπεσίκτας πάρθηκε η οριστική απόφαση για την λύση της συνεργασίας με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, ενώ ακολούθησε η ανακοίνωση από την πλευρά της Μπεσίκτας.

Όπως ενημέρωσε η Μπεσίκτας χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σάντος, Σερντάρ Τοπρακτεπέρ.

«Χωρίσαμε τους δρόμους μας με τον προπονητή Φερνάντο Σάντος. Ευχαριστούμε τον Σάντος για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη μελλοντική του ζωή.

Ο Σερντάρ Τοπρακτεπέρ θα είναι ο Τεχνικός Υπεύθυνος της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Μπεσίκτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία