Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παίρνουν… διαζύγιο Μπεσίκτας-Σάντος;

Δημοφιλή

Έκτακτο Δ.Σ. από τον τουρκικό σύλλογο, με θέμα την άμεση λήξη της συνεργασίας με τον Φερνάντο Σάντος, έπειτα από την νέα απώλεια απέναντι στην Σαμσουνσπορ.

Μπορεί ο ίδιος αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Σαμσουνσπορ που έληξε με 1-1 να δήλωσε για μία ακόμα φορά ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί, όμως η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος βρίσκεται πολύ κοντά στον τερματισμό της συνεργασίας του με τους μαύρους αετούς, μόλις μετά από 16 παιχνίδια στον πάγκο τους.

Αυτή την ώρα υπάρχει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την απόλυση του 69χρονου τεχνικού, ο οποίος έχει μόλις 4 νίκες σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος, που έχουν φέρει την Μπεσίκτας στο -36 από την κορυφή και με ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην βγει καν στην Ευρώπη.

Οι περισσότεροι παίκτες έχουν ταχθεί υπέρ της απόλυσης του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας, αφού δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις τακτικές του απαιτήσεις, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα, ίσως και το βράδυ του Σαββάτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία