Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παράταση αγωνίας

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ κυνήγησε τη νίκη στην Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, μένοντας τελικά στο 0-0.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο α΄ μέρος ήρθε με τον Μπίσεσβαρ στο 31’ αλλά ο Σουριναμέζος αστόχησε σουτάροντας μόνος από το ύψος του πέναλτι.

Στο β΄ μέρος ο Δικέφαλος απείλησε με τον Σφιντέρσκι (78΄ και 81΄), ενώ στο 89′ ο Μιτρίτσα δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά μετά από σέντρα του Μουργκ.

Αναγκαστική στο ημίχρονο ήταν η αλλαγή του Κρέσπο, που είχε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Σλόβαν: Τσόβαν, Μεντβέντεφ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο (90΄ Ντα Σίλβα), Αγκμπο, Ιμπραΐμ (90΄ Μραζ), Γκριν (70΄Κάβριτς), Βάις, Ζμραλ (70’ Ντράζιτς), Χέντι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο (46΄ Μιχάι), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι (64΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (71΄ Μουργκ), Μπίσεσβαρ (86΄ Μιτρίτσα), Ακπομ (71΄ Σφιντέρσκι).

Στο άλλο ματς του ομίλου η Κοπεγχάγη πέρασε εύκολα από το Γιβραλτάρ με 4-0 επί της Λίνκολν.

Στη βαθμολογία η Κοπεγχάγη είναι πρώτη με 12 βαθμούς, ακολουθούν Σλόβαν και ΠΑΟΚ με οχτώ βαθμούς, ενώ ουραγός είναι η Λίνκολν χωρίς κανένα βαθμό.

Την τελευταία αγωνιστική (9 Δεκεμβρίου) θα γίνουν τα ματς: ΠΑΟΚ-Λίνκολν και Κοπεγχάγη-Σλόβαν (κοινή ώρα έναρξης στις 22.00).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία