Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚΑΡΑ καλπάζει προς το 18ο!

Δημοφιλή

Για την 2η αγωνιστική της Women’s Football League ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχθηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία τον Εργοτέλη, του οποίου και επικράτησε με 2-0, με δύο τέρματα της Έσε Ακίντα στο δεύτερο μέρος.

Με αυτή τη νίκη οι Μόνιμες Πρωταθλήτριες έφυγαν στο +7 από την ομάδα του Εργοτέλη (36-29) και τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, είναι πολύ κοντά στο 18ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αφού σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια χρειάζονται ακόμη πέντε βαθμούς.

Ο Λευτέρης Κανάτας ξεκίνησε με τις Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα, Καλέση, Βαρδαλή, Ακίντα και Κατσάνου.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο, με τον ΠΑΟΚ Morris να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει την εστία της κρητικής ομάδας, με την Κατσάνου να έχει δύο καλές στιγμές χωρίς να μπορέσει να σκοράρει.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με το 0-0 να σημαδεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Με το… καλημέρα του δευτέρου μέρους, ο Εργοτέλης «άγγιξε» το 0-1 και στην κόντρα ο ΠΑΟΚ Morris άνοιξε το σκορ. Στο 49ο λεπτό η Τζόνσον έφυγε στην πλάτη της «ασπρόμαυρης» άμυνας, πήγε να περάσει την Μιλγιόγια, όμως η τερματοφύλακας του Δικεφάλου έκοψε σωτήρια την μπάλα.

Στην κόντρα επίθεση ο Δικέφαλος βρέθηκε έξω από την περιοχή μετά από κλέψιμο της Χαλατσογιάννη, αυτή μοίρασε αριστερά στην Καλέση, η οποία γύρισε την μπάλα και αυτή κατέληξε στο δεξί πόδι της Ακίντα, η οποία με ένα συρτό σουτ, βρήκε δίχτυα και έκανε το 1-0.

Στο 66′ έγινε μια περίεργη φάση, καθώς μετά από ελεύθερο περίπου 30 μέτρα από την εστία του ΠΑΟΚ Morris, η Σιδηρά σούταρε με την μία, η μπάλα κατέληξε στα «ασπρόμαυρα» δίχτυα, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ και παρέμεινε το 1-0.

Στο 75ο λεπτό, οι Μόνιμες Πρωταθλήτριες έκαναν το 2-0, με την Μήτκου να βγάζει σέντρα ακριβείας από τα αριστερά στην Ακίντα, η οποία με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε και τα τέρματα της ομάδας της και τα προσωπικά της.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανάτα στις 30 Απριλίου, όπου και θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας παιχνίδι τον ΑΟ ΡΕΑ.

ΠΑΟΚ – Εργοτέλης: 2-0

Τα γκολ: Ακίντα 50′, 75′

Ημίχρονο: 0-0

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Γκορνέλα (86’ Γιοβάνη), Χαλατσογιάννη, Καλέση, Βαρδαλή, Ακίντα (76’ Στράντζαλη), Κατσάνου (46’ Μπασούρη).


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία