Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Τούμπα

Δημοφιλή

Με όλους τους διαθέσιμους παίκτες κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα για την αυριανή (23/4, 20:00) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει μαζί του στη Θεσσαλονίκη 24 ποδοσφαιριστές.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του συνολικά 24 ποδοσφαιριστές και θα έχει όλα τα όπλα του διαθέσιμα για την κρίσιμη κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ο Σέρβος προπονητής θα έχει και τον Σάρλια, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο οι αλλαγές φαίνεται ότι δεν θα είναι πολλές. Για την ακρίβεια, ο Μάγκνουσον αναμένεται να ξεκινήσει βασικός αντί του Σάρλια (σε εκείνο το ματς ο Ισλανδός μπήκε ως αλλαγή στα πρώτα λεπτά του αγώνα και πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση). Η αποστολή αναμένεται να πετάξει για Θεσσαλονίκη σήμερα (22/4) το μεσημέρι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την αποστολή:

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα των playoffs της Stoiximan Super League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής».


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία