Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚΑΡΑ γερά για την πρόκριση!

Δημοφιλή

Μεγάλη «μάχη» θα δώσει απόψε (31/3, 21:15) ο ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχώρησε χθες (30/3) για την Καλαμάτα, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης έκανε την πρώτη προπόνηση επί καλαματιανού εδάφους χωρίς να υπάρξουν απρόοπτα. Σήμερα το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι. Ο έτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μίλωνα θα διεξαχθεί νωρίτερα σήμερα, στις 18:00.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τους «πράσινους» και στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου έχει το μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση, αφού βρίσκεται μπροστά στη σειρά με 2-0 νίκες.

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε τους αγώνες. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, άλλωστε στους επτά αγώνες που έχουμε παίξει φέτος έχει κερδίσει τους τέσσερις. Ωστόσο, εμείς θα δώσουμε ότι έχουμε», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι.


Τελευταία νέα

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ για τον θρύλο Κλάους (pic)

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανακοίνωσε μέσω των social media πως ήρθε η ώρα να μπoυν τίτλοι τέλους σε μια μεγάλη...

Στην ίδια κατηγορία