Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δύσκολο παιχνίδι στην Λάρισα για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Αγώνα έχει σήμερα (31/3) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ για την 17η «στροφή» της Super League 2. Η σέντρα της αναμέτρησης στο Αλκαζάρ είναι προγραμματισμένη στις 15:15, ενώ θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται από την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στον Μακεδονικό στο γήπεδο της Ευκαρπίας. Το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Βέροια είχε αναβληθεί λόγω συμμετοχής των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου σε αγώνες ελληνικών εθνικών ομάδων.

Πλέον, επιστρέφει σε δράση, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να έχει μία νέα προσθήκη στο ρόστερ του. Τις προσπάθειες της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία θα ενισχύσει και ο Μάριος Τσαούσης, με τον Έλληνα μπακ να «κατεβαίνει» στη δεύτερη ομάδα προκειμένου να πάρει αγωνιστικό ρυθμό, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος , Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Τσαούσης , Μορικέλι, Παναγιώτου , Γιαξής, Κιτσάκης, Μελετίδης, Σαλαμούρας, Νινούα , Δαρέλας, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Μπράντονιτς, Σπυρίδης, Σπυράκος, Πανίδης, Γκορντεζιάνι

Η αποστολή της ΑΕΛ: Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Καλουτσικίδης, Παπαγεωργίου Αθ., Κοσσονού, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Κόλα, Πλέγας, Θωμαϊδης, Αντράντα, Παπαγεωργίου Κ., Μιλτιάδης, Νικολιάς, Πεντρόσο, Νίνο, Μαυριάς, Γλυνός, Νούνιες, Ογκμπόε.

Την αναμέτρηση στο Αλκαζάρ θα διευθύνει ο Βάτσιος Αριστείδης (Δυτ. Αττικής), με τους βοηθούς τους Νιδριώτης Μιχαήλ (Αθηνών) και Κολλιάκος Άγγελος (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Καλατζής Στέφανος (Θεσσαλίας).


Τελευταία νέα

Συννεφιασμένος καιρός με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Τετάρτη

Τη Μεγάλη Τετάρτη (30/4), αναμένεται συννεφιά και τοπικές βροχές στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, την Εύβοια και τη...

Στην ίδια κατηγορία