Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚΑΡΑ έκανε ότι ήθελε το Παλαιό Φάληρο!

Δημοφιλή

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου με 15-8. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά στην αναμέτρηση, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του ανωτερότητα, καθώς δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα.

Με Τσολακούδη και Κεχαλάρη ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έκανε το 2-0, το Παλαιό Φάληρο απάντησε σε 2-2, με τους Ντέλιτς και Λασκαρίδη να διαμορφώνουν το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 4-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έκαναν 0-2 σερί, ισοφαρίζοντας προσωρινά το σκορ, 4-4, ωστόσο με γκολ του Σαλέχ ο Δικέφαλος πήρε και πάλι το προβάδισμα, 5-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν καταιγιστικός, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του. Με σερί 4-1 πήρε τα… ηνία της αναμέτρησης, 9-5, βάζοντας σε δύσκολη κατάσταση τους παίκτες του Παλαιού Φαλήρου. Οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν πλήρως τον ρυθμό και με δύο τέρματα του Λασκαρίδη ανέβασε ακόμα περισσότερο την διαφορά, 11-5. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, διαμορφώνοντας το τελικό για το τρίτο οκτάλεπτο, 11-6.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι Τσολακούδης και Κουγιούνης έκαναν το 13-6, κλειδώνοντας την «ασπρόμαυρη» επικράτηση. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, οι δύο προπονητές μοίρασαν τον χρόνο συμμετοχής, με το τελικό 15-8 να δίνει τη νίκη στον ΠΑΟΚ Domus Ergo.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00, απέναντι στον ΟΦΘ, εκτός έδρας, για την 2η αγωνιστική της Α1.


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς Σάστρε

Το ρεπό των «ασπρόμαυρων» έλαβε τέλος, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στο γήπεδο τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5), για την...

Στην ίδια κατηγορία