Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Τα εισιτήρια για ΑΕΛ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται την ΑΕΛ στο γήπεδο του Μακεδονικού, με τους «ασπρόμαυρους» να ανακοινώνουν πως από το πρωί της Τετάρτης (21/2), ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (21.02) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ Β’ – ΑΕΛ για την εξ’ αναβολής 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 2 2023-24 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21.02.2024 15:00 στο γήπεδο «Α.Σ Μακεδονικός»

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
S €5
Κανάλι Πώλησης

Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Mέτα την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα εισιτήριο/α του στο δηλωθέν email. Για την είσοδο του στο γήπεδο, θα πρέπει να εκτυπώσει το/τα εισιτήριο/α σε εκτυπωτή σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο εισιτήριο.

Διευκρινίσεις

Στις ηλεκτορνικές αγορές ισχύει ο περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οργή της οικογένειας Φύσσα για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

«Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής και των οικογενειών τους» χαρακτηρίζουν, με δήλωση τους, οι συνήγοροι της οικογένειας του...

Στην ίδια κατηγορία