Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Από το κακό στο χειρότερο η Μπαρτσελόνα

Δημοφιλή

Ο Τσάβι φαίνεται πως είναι πολύ ενοχλημένος από τις διαρροές πληροφοριών από τα αποδυτήριά του στον Τύπο σε σημείο να οδηγεί ένα κυνήγι «τυφλοπόντικα». Αν τα πράγματα πηγαίνουν λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο για την Μπαρτσελόνα, η ένταση παραμένει στα παρασκήνια λίγες ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα των 16 του Champions League με τη Νάπολι (21/02, 22:00). Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ το υπενθύμισε πριν τον μεγάλο αυτό αγώνα καταγγέλλοντας «τα ψέματα του Τύπου» σχετικά με το μέλλον του στον σύλλογο. «Δεν ντρέπεσαι;», είπε μάλιστα ο Ολλανδός διεθνής, αναγκασμένος να ηρεμήσει από τον υπεύθυνο Τύπου. Στην υπεράσπισή του ήρθε και ο προπονητής του Τσάβι, ο οποίος ήταν επίσης πολύ αναστατωμένος με τα Μέσα ενημέρωσης και πιο συγκεκριμένα με τις πληροφορίες που διαρρέουν εκεί.

Ο Τσάβι άνοιξε τα κινητά

Σύμφωνα με την εκπομπή «El Chiringuito», ο Καταλανός προπονητής βρίσκεται σε αποστολή να βρει τον «τυφλοπόντικα» αφού είδε αρκετές πληροφορίες που ειπώθηκαν κεκλεισμένων των θυρών να βγαίνουν στα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, φέρεται να κάλεσε όλα τα μέλη του προσωπικού του και τους ζήτησε να βάλουν τα τηλέφωνά τους στο τραπέζι πριν ένας από τους συγγενείς του ελέγξει τις συνομιλίες τους στο WhatsApp. Ο προπονητής φέρεται επίσης να τηλεφώνησε σε πολλά Μέσα ενημέρωσης για να μάθει την πηγή των διαρροών.

Την Τρίτη (20/02), ο Τσάβι εξέφρασε για άλλη μια φορά την ενόχλησή του για την αντιμετώπιση των Μέσων ενημέρωσης της ομάδας του, την οποία καταγγέλλει τακτικά. «Κάθε ποδοσφαιριστής ή κάθε άτομο που βρίσκεται στη Μπάρτσα αισθάνεται αδικία γιατί υπάρχουν πολλά ψέματα στα μέσα ενημέρωσης», είπε ως αντίδραση στον θυμό του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αποχαιρέτησε τον κόσμο της Ντόρτμουντ ο Ρόις (video)

Με ένα βίντεο μέσω του λογαριασμού της Μπορούσια Ντόρτμουντ στα social media, ο Μάρκο Ρόις ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει...

Στην ίδια κατηγορία