Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Πήρε το «τρίποντο» με ανατροπή!

Δημοφιλή

Την Πέμπτη (4/5) ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας επί της Νίκης Βόλου με 3-1, στο πλαίσιο 23ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μιράντα εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Τζιώρας από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 35ο λεπτό ήρθε το τέρμα της ισοφάρισης. Ο Γκορντεζιάνι έφυγε στη πλάτη της άμυνας, με τον Γρομιτσάρη να τον ανατρέπει εντός περιοχής, με αποτέλεσμα ο Στρατούδης να δείξει το σημείο του πέναλτι. Ο Δαρέλας δεν αστόχησε από το σημείο της άσπρης βούλας κάνοντας το 1-1.

Στο 84΄η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έκανε την ανατροπή. Ο Σπυράκος… χόρεψε τον αντίπαλο του από τα αριστερά, έφερε τη μπάλα στο δεξί και νίκησε τον Μπουργάνη, γράφοντας το 2-1!

Στο 91′ ο Κάσσος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, και στην κόντρα μια… άψογα εκτελεσμένη αντεπίθεση, από Μπράντονιτς, Δαρέλα και Πανίδη έφερε το γκολ του τελευταίου, για το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Μελετίδης, Κωττάς, Μορικέλι, Νινούα, Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Σελιμάι (65′ Μπράντονιτς), Χατζηστραβός (75′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (75′ Πανίδης).

Νίκη Βόλου: Μπουργάνης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (51′ λ.τ Λογαράς), Παναγιωτίδης (46′ Τσουκαλάς), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός (66′ Ολαϊσόλα), Μιράντα, Τζιώρας (82′ Ροχάνο).

 


Τελευταία νέα

6/5/2017: Κυπελλούχος μετά από 14 χρόνια στον Βόλο (videos)

Σαν σήμερα, 6 Μαΐου 2017, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-1 σε έναν επεισοδιακό...

Στην ίδια κατηγορία