Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ Β να τον πιείς στο ποτήρι

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε επέστρεψε στις νίκες με… εμφατικό τρόπο, αφού επικράτησε εύκολα με 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας, με τους «ασπρόμαυρους» να φτάνουν σε ένα σημαντικό τρίποντο, επεκτείνοντας παράλληλα και το αήττητο σερί των τελευταίων παιχνιδιών.

Στο 15′ ο Γιώργος Κούτσιας έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα και προσπάθησε με δυνατό σουτ να ανοίξει το σκορ, με την μπάλα ωστόσο να φεύγει ψηλά άουτ.

Η πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία για τους «ασπρόμαυρους» ήρθε δύο λεπτά αργότερα, στο 17′. Ο Χατζηστραβός μετά από εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε στη καρδιά της περιοχής, σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να σταματά στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, με τον Γκορντεζιάνι να μην στέκεται επίσης τυχερός σε δύο τελειώματα, στο 29′ και στο 30′, αλλά το γκολ δεν θα αργούσε να έρθει.

Ένα λεπτό αργότερα ο Τσοπούρογλου έκανε μια εξαιρετική κούρσα από τη δεξιά πτέρυγα και γύρισε, στον κατάλληλο χρόνο, στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον επερχόμενο Χατζηστραβό να πλασάρει ιδανικά για το 1-0 στο 31΄.

Στο 35′ άλλαξαν και οι αριθμητικές ισορροπίες. Ο Κούτσιας βρέθηκε «φάτσα» με το 2-0, και ο τερματοφύλακας Αστράς στην προσπάθεια του να τον σταματήσει,  αποβλήθηκε για επαφή της μπάλας με το χέρι, εκτός περιοχής.

Ο ΠΑΟΚ Β ανέβασε τη πίεση του και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 40′, όταν ο Γιώργος Κούτσιας βρήκε τον χώρο και εκτέλεσε, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν με σκοπό να διαχειριστούν το προβάδισμα τους και να βάλουν «βάσεις» για τη νίκη , με ένα ακόμα γκολ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και οι πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία της επανάληψης ήρθε στο 56′, όταν ο Γκορντεζιάνι «ζάλισε» την αντίπαλη άμυνα και έστρωσε στον Χατζηστραβό, με τον αρχηγό και σκόρερ του Δικεφάλου να σουτάρει λίγο έξω.

Ότι δεν έκανε ο Χατζηστραβός, το έκανε ο Κούτσιας στο 67′. Ο Πανίδης έκανε από τα δεξιά την ατομική ενέργεια, έβγαλε τη σέντρα στην «καρδιά» της περιοχής με τον νεαρό φορ να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά για το 2-0.

Ο Πανίδης αποδείχθηκε το πρόσωπο του αγώνα, καθώς μετά από την εξαιρετική ασίστ στον Κούτσια, έβαλε το όνομα του και στον πίνακα των σκόρερ, στο 76′. Ο νεαρός επιθετικός δημιούργησε τον χώρο για τον εαυτό του μετά από μια όμορφη ντρίμπλα, και σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, για να γράψει το 3-0.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Τσοπούρογλου (81′ Τζίμας), Γιαξής (71′ Σαλαμούρας), Γρόσδης, Χατζηστραβός (71′ Μελετίδης), Τσαούσης, Κούτσιας, Γκορντεζιάνι (59′ Πανίδης).

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Νούσιος (36′ Μάντζαρης), Πετράκης (86′ Οικονομικός), Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Καλούσης (62′ Ευθυμιάδης), Χατζής, Βίγια, Κόζου (46′ Μπαλογιάννης), Σταμάτης, Καραμοκό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τακτική ενόψει ΑΕΚ

Με μοναδικό απόντα τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ ο ΠΑΟΚ εισέρχεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του με ΑΕΚ για...

Στην ίδια κατηγορία