Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: «Τα δεδομένα που απαιτούνται για την πρόκριση!»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. Ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του δελτίου Τύπου της σημερινής (24/7) προπόνησης, ανέδειξε το τι απαιτείται από τον Δικέφαλο, για να έρθει η μεγάλη ανατροπή για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Αποφυγή λαθών. Ανάδειξη της δεδομένης ποιότητας. Επίδειξη χαρακτήρα και προσωπικότητας. Αυτοπεποίθηση. Στήριξη από τον κόσμο. Τα δεδομένα που απαιτούνται για να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στην ανατροπή και την πρόκριση

Τα δεδομένα που μπορούν να βγάλουν τον Δικέφαλο από τη δύσκολη θέση στην οποία έβαλε τον εαυτό του και να τον βοηθήσουν να μετατρέψει την ήττα από τη Λέφσκι στο πρώτο σημαντικό μάθημα της σεζόν. Τα συγκεκριμένα στοιχεία, βέβαια, δεν εμφανίζονται ως δια μαγείας στο γήπεδο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του γνωρίζουν πως πρέπει να δουλέψουν για ν’ αντιστρέψουν το εις βάρος τους σκορ κι αυτό κάνουν καθημερινά».


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία