Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ μπορείς; Απόδειξη

Δημοφιλή

Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στη σειρά-με ΟΦΗ, Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό-ο ΠΑΟΚ καλείται να σηκώσει κεφάλι και να αρχίσει να βλέπει και πάλι τα ψηλότερα στρώματα της βαθμολογίας. Με ποιο τρόπο; Νικώντας τον Ολυμπιακό σήμερα το βράδυ στο «Καραϊσκάκης».

Το ερώτημα, βέβαια, είναι αν στην κατάσταση, που βρίσκεται αυτήν την εποχή ο Δικέφαλος μπορεί να τα καταφέρει και να επικρατήσει των «ερυθρόλευκων». Η ομάδα του Μίτσελ επίσης δεν αποτελεί φόβητρο για τους αντιπάλους της, δεν παύει, όμως, το σημερινό ντέρμπι να συνιστά, έτσι κι αλλιώς, μια δοκιμασία για τις αντοχές και τις περαιτέρω προοπτικές του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στη Λιβαδειά, ο Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Κουλιεράκη και Αουγκούστο. Παρών στο «Καραϊσκάκης» θα είναι κι ο Κούρτιτς, που ναι μεν έφθασε στις τέσσερις κίτρινες κάρτες, ωστόσο θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (5 Νοεμβρίου).

Στο απουσιολόγιο του Λουτσέσκου είναι γραμμένο το όνομα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό), των ανέτοιμων Βιεϊρίνια, Τόμας και Μιχαηλίδη, όπως και των Κάργα και Ράφα Σοάρες.

*Ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις, που ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι, ήταν ο διαιτητής του περσινού εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (2-1) για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Βοηθοί επόπτες θα είναι οι συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεξέι Σπασονίκοφ, 4ος διαιτητής ο Κώστας Περράκης (Αθηνών), διαιτητής VAR o Πορτογάλος Ζοάο Πινέιρο, βοηθός VAR o Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Τάπραντζης (Αιτωλοακαρνανίας).


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Μίνι στάση εργασίας στα λεωφορεία την Παρασκευή!

Προειδοποιητική στάση εργασίας προκηρύσσει για αύριο, Παρασκευή, το Σωματείο Εργαζομένων Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε...

Στην ίδια κατηγορία