Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιτάχυνε το διαζύγιο Ολυμπιακού-Μίτσελ

Δημοφιλή

To αποτέλεσμα του ντέρμπι της 3ης Δεκεμβρίου 2014 (ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 2-1 με τα γκολ των Αθανασιάδη και Περέιρα) είχε… επιταχύνει τη διαδικασία απομάκρυνσης του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, στην πρώτη περίοδο του Ισπανού στους «ερυθρόλευκους». Ένα μήνα αργότερα ο Μίτσελ παραχωρούσε τη θέση του στον Πορτογάλο ομόλογό του, Βίτορ Περέιρα.

ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΜΑΡΣΕΪΓ

Δύο παίκτες απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός από τη Μαρσέιγ, αλλά μόνο ο Μπακαμπού είχε τεθεί πέρσι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια για την προημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Οσο για τον Ντε Λα Φουέντε (δανεικός από τη γαλλική ομάδα), δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στο Δικέφαλο, μια και εκείνη την περίοδο είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Ο ΜΑΡΣΕΛΟ ΚΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ

O Μαρσέλο (εκτός αποστολής από το σημερινό ντέρμπι) είχε ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2007, όταν ο Πάμπλο Γκαρσία ανήκε κι εκείνος στο δυναμικό της «Βασίλισσας», ωστόσο εκείνη την περίοδο αγωνίζονταν δανεικός στη Θέλτα. Οι δύο τους δεν συνυπήρξαν στην ισπανική ομάδα, αφού και την επόμενη σεζόν (2007-08), ο Ουρουγουανός είχε παραχωρηθεί δανεικός από τη Ρεάλ, στη Μούρθια, τελευταίος σταθμός του πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ο Μπιέλ-ένα από τα πολλά νέα πρόσωπα του Ολυμπιακού- είχε σκοράρει πέρσι και στα δύο παιχνίδια της Κοπεγχάγης με τον ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ (και τα δύο έληξαν με νίκη 2-1 των φιλοξενούμενων). Η ομάδα της Δανίας είχε βγει πρώτη στον όμιλο, αποφεύγοντας την ενδιάμεση φάση των πλέι οφ, αλλά δεν προχώρησε όσο ο ΠΑΟΚ, αφού στους «16» είχε αποκλειστεί από την Αϊντχόβεν.

ΟΤΑΝ Ο ΒΡΣΑΛΙΚΟ ΗΤΑΝ… ΣΧΕΔΟΝ ΕΦΗΒΟΣ

Εκτός αποστολής από το σημερινό ντέρμπι έμεινε ο Βρσάλικο. Ο Κροάτης δεξιός μπακ δεν ήταν καν δεκαεννέα χρόνων, όταν είχε αγωνιστεί στην Τούμπα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο ματς της 30ης Σεπτεμβρίου 2010 για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, που είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Δερμιτζάκη χάρη στο γκολ του Ιβιτς (56΄). Αντίθετα, ο Βρσάλικο δεν είχε παίξει στο αντίστοιχο ματς, που είχε διεξαχθεί στο Μάξιμιρ της κροατικής πρωτεύουσας.


Τελευταία νέα

Ο Κουλιεράκης μένει εκεί που είναι

Δεν αλλάζει εκπροσώπηση ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με την εταιρία «Prosport» να ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της...

Στην ίδια κατηγορία