Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Και τώρα ο Άρης

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε και το… εμπόδιο του ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας, επικρατώντας με 4-0, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League μπαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο στο 2024. Πλέον, το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί παρελθόν για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου και στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι της Κυριακής (7/1, 19:30) όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να κάνει ακόμη ένα «δώρο» στους ποδοσφαιριστές του, βάζοντας ρεπό για σήμερα (4/1) και έτσι από αύριο (5/1) παίκτες και τεχνική ηγεσία θα ξεκινήσουν τη μίνι-προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής. Μένει να φανεί, αν ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα μπορεί να υπολογίζει στους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Ράφα Σοάρες, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφανο Τζίμα, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Μην ξεχνάμε επίσης, πως το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς ήταν το τελευταίο για τον Ουίλιαμ Τροστ Έκονγκ και τον Άλι Σαμάτα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αναχωρούν για Νιγηρία και Τανζανία αντίστοιχα, προκειμένου να ενσωματωθούν με τις Εθνικές τους ομάδες, ενόψει του Copa Africa, το οποίο ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου.


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία