Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Η πρώτη αποστολή της νέας σεζόν!

Δημοφιλή

Την πρώτη αποστολή της σεζόν ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας, για την αυριανή (20/7, 20:00) πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της Β’ προκριματικής φάσης του UEFA Europa Conference League.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ώρα έφτασε. Έπειτα από ένα μήνα προετοιμασίας και πέντε φιλικούς αγώνες, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αφετηρία της σεζόν 2022-23 και μετράει αντίστροφα για τη σέντρα του πρώτου επίσημου αγώνα κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας, με το βάρος να πέφτει στις τακτικές λεπτομέρειες ενόψει της αναμέτρησης στη Βουλγαρία, ενώ έγινε δουλειά και στις στατικές φάσεις.

Ο Λευτέρης Λύρατζης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, έκανε θεραπεία και δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα, που έκαναν πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, τον Γιάννη Μιχαηλίδη που συνεχίζει την αποκατάστασή του και τον ανέτοιμο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Οι 23 παίκτες που θα μπουν στο τσάρτερ της αποστολής και θα ταξιδέψουν στη Σόφια είναι αναλυτικά οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον, Κούτσιας».


Τελευταία νέα

Σύντομη απόδραση για Κοτάρσκι (pic)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της χθεσινής (3/5) προπόνησης έδωσε δύο μέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να...

Στην ίδια κατηγορία