Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αποκαλυπτικός ο Λουτσέσκου!

Δημοφιλή

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, για το παιχνίδι κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας, για τον πρώτο αγώνα της Β’ προκριματικής φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, μίλησε για τις μεταγραφές, για τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, για του Κούτσια και Κωνσταντέλια, για τον δανεισμό του Τζίμα, για τον τραυματισμό του Λύρατζη, αλλά και για τους Μπράντον, Μπίσεσβαρ και Νάρεϊ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Δικεφάλου:

Για το αν ο Νάρεϊ θα είναι στην λίστα και τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν μετά το Άπελντοορν:

«Είναι μια περίοδος που δεν μου αρέσει. Πρέπει να δούμε το επίπεδο των παικτών που ήρθαν μετά την προετοιμασία. Με Αυτά τα δεδομένα ο Μπίσεσβαρ θα είναι εκτός. Ο Νάρεϊ θα είναι στην λίστα. Δεν έχει πολλές προπονήσεις με εμάς, όμως είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο Μπράντον θα βρίσκεται και αυτός μαζί μας γιατί έχουμε έλλειψη στην θέση του επιθετικού, παρ’ όλο που δεν είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης».

Για τον Λύρατζη:

«Δεν θα είναι μαζί μας αύριο αλλά θα είναι στον επαναληπτικό».

Για τον Κούτσια:

Πιστεύω πως ο Κούτσιας είναι χαλαρός με την καλή έννοια. Η παρουσία του στα φιλικά και το ότι αντιλήφθηκε ότι θα είναι βασικό τον απελευθέρωσε. Έχει μεγαλώσει ακόμη έναν χρόνο και φαίνεται πιο ώριμος, όπως και ο Κωνσταντέλιας και γι’ αυτό τους κρατήσαμε στο ρόστερ. Είμαι ικανοποιημένος και για τους δύο.

Είναι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν διδάχθηκαν πολύ καλά για το πως θα συμπεριφερθούν, όμως δείχνουν πως έχουν μπει στον σωστό δρόμο».

Για το αν είναι περισσότερο αγχωμένος επειδή είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν:

«Πιστεύω ότι είμαι ανήσυχος τόσο όσο πρέπει για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Μπορώ να σας πω πως από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και τα φιλικά, νιώθω πολύ ωραίο και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει αύριο. Είναι ένα γκρουπ που έρχεται με θέληση στην προπόνηση. Μέρα με την μέρα πρέπει να ξεπεράσουμε τα όριά μας, όπως έκανε και το περσινό γκρουπ. Υπάρχουν και οι νέοι ποδοσφαιριστές που φέρνουν ενθουσιασμό. Θέλουμε να κερδίζουμε ακόμα και τα παιχνίδια στην προπόνηση».

Για το αυριανό παιχνίδι και το ρόστερ:

«Περιμένω κάποιες κινήσεις, η διοίκηση ξέρει. Αυτή την στιγμή δεν πιεζόμαστε. Για το πόσα παιχνίδια θα παίξουμε κανείς δεν το ξέρει. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, θα αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα. Είναι μια ομάδα που παίζει πολλές… βρώμικες μπάλες, με γρήγορους παίκτες στην επίθεση. Εμείς έχουμε την πίεση της πρόκρισης. Είναι ευκαιρία για τους παίκτες της Λέφσκι όταν παίζουν με μια ομάδα που πήγε στους 8 πέρσι. Πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για την μεταγραφή του μεσοεπιθετικού και για τον δανεισμό του Τζίμα:

«Η περσινή σεζόν ήταν τελείως διαφορετική. Ειδικά όταν παίξαμε Play Off, Κύπελλο και Ευρώπη. Πολλοί παίκτες έφυγαν, ήρθαν καινούργιοι. Σίγουρα θέλω ακόμα έναν ποδοσφαιριστή. Θα θέλαμε να πάρουμε παίκτες από την Λίβερπουλ ή την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο θα θέλαμε παίκτες που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στα θέλω μας».

Για τον Τζίμα, νομίζω πως το ποδόσφαιρο χρειάζεται παίκτες σαν αυτόν. Έχει ταχύτητα, ποιότητα και δύναμη. Αυτό πρότεινα στον Τζίμα να γίνει αμυντικός και να ακολουθήσει τα παραδείγματα του Τσιμίκα και τον Γιαννούλη.

Ο Τζίμας αποφάσισε πως θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του ως εξτρέμ και να πάει στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα μπορούσε να μείνει στον ΠΑΟΚ και να παίξει στην Β ομάδα και όποτε τον χρειαζόμασταν να μας βοηθούσε στην πρώτη ομάδα, όμως πήρε την απόφασή του».


Τελευταία νέα

Φουλ για νταμπλ οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού με 1-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά...

Στην ίδια κατηγορία