Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πανέτοιμος για το τελευταίο του 2023 ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ένα ακόμη παιχνίδι, το δεύτερο αυτή την εβδομάδα, δίνει σήμερα (23/12, 17:15) ο ΠΑΟΚ mateco κόντρα στην Καρδίτσα για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Αυτή είναι η τελευταία αναμέτρηση του Δικεφάλου για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Φώτη Τακιανού να έχει εξασφαλίσει τη θέση της για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας από την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από εντός έδρας ήττα κόντρα στην Γαλατασαράι με 79-85, ωστόσο κατάφεραν να τερματίσουν δεύτερη στον όμιλό του στο Basketball Champions League και να τσεκάρουν το εισιτήριο για τα Play in. Έτσι, ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει την Τόφας με πλεονέκτημα έδρας στην ενδιάμεση φάση της διοργάνωσης, με το πρώτο παιχνίδι να ορίζεται στις 2 Ιανουαρίου στο Παλατάκι.

Σήμερα, όμως, επικεντρώνεται στην Basket League, εκεί όπου θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Το PAOK Sports Arena είναι έτοιμο να φιλοξενήσει ένα ακόμη παιχνίδι αυτή την εβδομάδα και στόχος για τον Δικέφαλο είναι να αποσπάσει ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας την στήριξη του κόσμου του.

«Η Καρδίτσα είναι μία αξιόλογη ομάδα, αλλά νομίζω ότι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για την κερδίσουμε. Από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας, εάν κάνουμε αυτά που έχουμε πει, θα μπορέσουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση για το Fina l8 του Κυπέλλου», είπε μεταξύ άλλων ο Μάικλ Γκίλμορ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αρκετός χρόνος προετοιμασίας για το επερχόμενο παιχνίδι δεν υπήρχε, ωστόσο ο Φώτης Τακιανός έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Αλλαγμένη θα εμφανιστεί στο Παλατάκι η Καρδίτσα, η οποία προχώρησε σε κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ. Η Καρδίτσα έκανε τρεις μεταγραφές το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προσθέτοντας στο ρόστερ της τους Τέβιν Μακ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Ρέι ΜακΚάλουμ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πιτσίλκας, Αγραφιώτης και Στρέμπας.


Τελευταία νέα

Μετάλλια και διακρίσεις για τους παλαιστές του ΠΑΟΚ!

Σε διεθνή τουρνουά συμμετείχαν τέσσερις παλαιστές του ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Ρωμανίδς αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο...

Στην ίδια κατηγορία