Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός καλεί Γιαννούλη!

Δημοφιλή

Εδώ ο Γιαννούλης, εκεί ο Γιαννούλης, τη φανέλα ποιας ομάδας θα φοράει ο Δημήτρης Γιαννούλης την επόμενη σεζόν;

Μπορεί μέχρι το καλοκαίρι και τη λήξη του συμβολαίου που ενώνει τον Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ με την Νόριτς να υπάρχει ακόμα μπόλικο νερό στ΄αυλάκι, ωστόσο η μεταγραφολογία καλά κρατεί με επίκεντρο τον 28χρονο ποδοσφαιριστή.

Μέχρι που κυκλοφόρησε πως άλλαξε δαχτυλίδια… αρραβώνα με την ΑΕΚ, κάτι πάντως που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από πλευράς Ένωσης.

Αν και μεταξύ μας εδώ που τα λέμε, οι «διαψεύσεις» της αθηναϊκής ομάδας ενίοτε κι όπως μας έχει διδάξει η ιστορία τα δύο τελευταία χρόνια, προϊόντος του χρόνου πάνε στον… κουβά και μετατρέπονται σε μεταγραφικές ανακοινώσεις για τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Anyway. Συμβαίνουν κι αυτά.

Την ώρα που ο Γιαννούλης διανύει το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Νόριτς, τα «καναρίνια» οκτώ αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας της Championship βρίσκονται στην έκτη θέση που οδηγεί στα play offs της ανόδου.

Σε περίπτωση ανόδου της αγγλικής ομάδας στην Premier League, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως δημιουργούνται νέα δεδομένα στην εσωτερική υπόθεση Γιαννούλη στο στρατόπεδο της Νόριτς.

Κι αυτό διότι άλλα χρήματα θα πέσουν στο τραπέζι στις συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του σε περίπτωση…προαγωγής στα «σαλόνια» της Αγγλίας κι άλλα εφόσον η Νόριτς συνεχίζει να παίζει στη β΄ κατηγορία.

Εδώ να προσθέσουμε και το αγωνιστικό κομμάτι και το δέλεαρ της Premier League. Αλλιώς βλέπει ο Γιαννούλης τον εαυτό του στη Νόριτς της Championship κι αλλιώς στη Νόριτς της Premier League.

Μια φορά και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, κυκλοφορεί στην transfer list του Παναθηναϊκού με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Διεθνής ποδοσφαιριστής, σε πολύ καλή ηλικία, με πλούσιες παραστάσεις από το εξωτερικό κάνει…γκελ στους «πράσινους» οι οποίοι έχουν σηκώσει μανίκια και κάνουν προεργασία με επίκεντρο την καλοκαιρινή ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μέχρι πάντως να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η Νόριτς την επόμενη σεζόν, δύσκολα ο Γιαννούλης θα δώσει τα χέρια με οποιοδήποτε άλλο κλαμπ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μυθικό video: Ο πιωμένος Κάραγκερ παίρνει συνέντευξη από τον Σάντσο

Ο Τζέιμι Κάραγκερ βρέθηκε στο Βέσταφαλεν από τη θέση του δημοσιογράφου, ωστόσο έγινε «ένα» με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ,...

Στην ίδια κατηγορία