Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Πάμε για ιστορική πρόκριση»

Δημοφιλή

Για το χθεσινό ματς της Τούμπας, αλλά και τη ρεβάνς στη Γάνδη έκανε δηλώσεις ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε ιστοσελίδα του Βελγίου.

Ο 31χρονος χαφ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, ειδικά από τη στιγμή που η Γάνδη ήταν σε καλή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες. Όμως, ξέραμε επίσης πως θα είχαμε μερικές ευκαιρίες, γιατί είναι μια ομάδα που αφήνει χώρους στην άμυνά της.

Κερδίζουμε με ένα ελαφρώς τυχερό γκολ, αλλά πήραμε το προβάδισμα. Η ρεβάνς θα είναι ανοιχτή, από τη στιγμή που τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε πλέον.

Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω και να παίζω στο Βέλγιο μετά από χρόνια. Θα έρθει πολύς κόσμος να με δει, έπρεπε να ζητήσω πολλά εισιτήρια. Η οικογένειά μου είναι στις Βρυξέλλες, δεν είναι πολύ μακριά από τη Γάνδη. Στο γήπεδο θα βρίσκονται οι γονείς μου, τα αδέρφια μου, όλη η οικογένειά μου και πολλοί φίλοι. Ελπίζω να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Θα είναι κάτι ιστορικό για τον ΠΑΟΚ. Ήμασταν πρωταθλητές πριν από δύο χρόνια μετά από 34 χρόνια αναμονής, οπότε το να φτάσουμε στους προημιτελικούς θα ήταν εξαιρετικό.

Στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα συνάντησα ξανά το πάθος του κόσμου. Είναι πραγματικά κάτι που δεν έχω δει σε άλλους συλλόγους, εκτός ίσως από τη Νάπολι. Σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν πάντως αρκετά ήρεμα τα πράγματα σε σχέση με άλλους αγώνες, καθώς με τον covid και τους περιορισμούς, είναι λίγο δύσκολο να γεμίσεις το γήπεδο.

Πριν τον κορωνοϊό, το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο και οι οπαδοί μας πολύ ένθερμοι, μας βοηθούν πολύ όταν αγωνιζόμαστε στην Τούμπα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία