Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πάλεψαν μέχρι το τέλος

Δημοφιλή

Κόντρα σε ένα σωρό αντιξοότητες η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ «λύγισε» στον τελικό κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, που πήρε το τρόπαιο με 24-22.

Μόλις στο 7′ ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να μείνει χωρίς τον Σεϊρεκίδη που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, με την ΑΕΚ σε εκείνο το σημείο να είναι μπροστά με 4-2. Νέες δίλεπτες αποβολές στη συνέχεια εις βάρος των «ασπρόμαυρων» που αναγκάστηκαν να αμυνθούν με τρεις παίκτες και τον Άρσιτς που βρίσκονταν κάτω από τα δοκάρια.

Οι αποφάσεις Μπέτμαν – Τζαφερόπουλου μπορεί να προκάλεσαν εκνευρισμό όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε με τους Τζωρτζίνη, Λιάπη να κρατήσει επαφή με το σκορ (6-5 στο 13′), με τη συνέχεια όμως να μην ανάλογη καθώς η ΑΕΚ βρήκε εύκολα γκολ και ανέβασε τη διαφορά (10-5 στο 17′). Όσο το πρώτο μέρος έφτανε προς το φινάλε του, οι παίκτες του Γούσιου κατάφεραν να μαζέψουν τη διαφορά, αλλά την Ένωση να παραμένει μπροστά με 14-11.

Παθιασμένο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος με επιθετική πολυφωνία κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 40′ (17-17). Χέρι-χέρι οι δύο ομάδες μπήκαν και στο τελευταίο δεκάλεπτο του τελικού (20-20) με τον ΠΑΟΚ μάλιστα να χάνει ευκαιρίες για να περάσει μπροστά, κάτι που κατάφερε τελικά με τον Καραγκιοζόπουλο στο 56′ (21-22), αλλά προσωρινά, αφού η απάντηση ήρθε άμεσα (22-22). Νέες τρομερές χαμένες ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ με Τσαναξίδη (δοκάρι) και λάθος του Στογιάνοβιτς σε επίθεση και την ΑΕΚ να περνάει μπροστά με τον Καλόμοιρο 23-22, δύο λεπτά πριν το φινάλε. Ο Στογιάνοβιτς έχασε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια 35” πριν τη λήξη. Η κλεψύδρα πλέον είχε αδειάσει και παρά την υπερπροσπάθεια ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επανέλθει στο παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε με 24-22.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία