Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Από εκεί που σταμάτησαν…

Δημοφιλή

Η ομάδα Κ-19 του ΠΑΟΚ επέστρεψε ξανά σε δράση μετά από επτά (!) μήνες, νικώντας με 4-0 εκτός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Το πρωτάθλημα νέων θα ολοκληρωθεί με τα παιχνίδια του πρώτου γύρου και ο Δικέφαλος, που μετρά επτά νίκες σε ισάριθμα ματς, έχει να δώσει άλλα έξι ματς, με στόχο την πρωτιά και τη συμμετοχή στο Γιουθ Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Ο Γκορτεζιάνι άνοιξε το σκορ στο 14΄ και ο ίδιος το… έκλεισε στο 88΄. Είχαν μεσολαβήσει τα γκολ των Γρόσδη (58΄) και Αβεντισιάν (61΄ με πέναλτι, που κέρδισε ο Σμυρλής).

Για τους νικητές έπαιξαν οι Μπαλωμένος, Αβεντισιάν, Τασιούρας (85’ Κιτσάκης), Παναγιώτου, Κουλιεράκης (85’ Μανωλιούδης), Γρόσδης, Σπυράκος (58’ Σμυρλής), Κουτεντάκης, Γκορντεζιάνι, Βρακάς (65’ Καραμπέρης) και Τσοπούρογλου (85’ Κουλούρης).

Στη βαθμολογία ο ΠΑΟΚ μοιράζεται την κορυφή με τον Ολυμπιακό (έχουν από 21 βαθμούς), αλλά ο Δικέφαλος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα των Μαλεζά και Παπαβασιλείου θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Σουρωτή.

Προηγούμενο άρθροΚανείς δεν τον ξεχνά
Επόμενο άρθροΠάλεψαν μέχρι το τέλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο μυαλό μόνο το τρόπαιο

Για το νοκ-άουτ προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται στο Γήπεδο Νέων Επιβατών, την Τετάρτη 24...

Στην ίδια κατηγορία