Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα ο Μάρκος Αντόνιο! (video)

Δημοφιλή

Την απόκτηση του Μάρκος Αντόνιο ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το απόγευμα της Παρασκευής (1/9) με ένα video το οποίο κινείται σε ρυθμούς… σάμπα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο από τη Λάτσιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, με οψιόν αγοράς. Ο ποδοσφαιριστής θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 88.

Ο Μάρκος Αντόνιο γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 2000 στο Ποκόες της Βραζιλίας κι όπως κάθε παιδί στην χώρα του καφέ, «ερωτεύτηκε» το ποδόσφαιρο, με την… πρώτη ματιά. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Παραναένσε, πριν μετακομίσει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Εστορίλ.

Στην Εστορίλ έμεινε για επτά μόνο μήνες, αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια και μοίρασε δύο ασίστ. Τον Φεβρουάριο του 2019 η Σαχτάρ Ντονέτσκ προσέφερε 3.500.000 εκατομμύρια ευρώ στην Εστορίλ και έκανε τον 18χρονο τότε αμυντικό μέσο δικό της. Με τη Σαχτάρ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και ένα Super Cup, είχε 101 συμμετοχές, σκόραρε εννιά φορές και μοίρασε πέντε ασίστ, σε τέσσερις σεζόν.

Η απόδοσή του στην Ουκρανία κέντρισε το ενδιαφέρον της Λάτσιο, η οποία τον απέκτησε το 2022 για 7.500.000 εκατομμύρια ευρώ. Σε μία σεζόν στην Ιταλία μέτρησε 22 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Μάρκος Αντόνιο είναι πλέον έτοιμος για νέες περιπέτειες στη Θεσσαλονίκη, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα.

Καλώς ήρθες Μάρκος!»

Δείτε το video παρακάτω:


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία