Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κυριάκος: «Μέχρι να δηλώσουμε την λίστα θα έχουμε κάποιες προσθήκες»

Δημοφιλή

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος σχολίασε την κλήρωση του Δικεφάλου στους ομίλους του UEFA Europa Conference League, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες και στο τεχνικό team που έφτασε την ομάδα μέχρι εδώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η κλήρωση ήταν δεδομένο πως θα είχε την πιο δυνατ;h από το πρώτο γκρουπ, αφού για μόλις έναν αποκλεισμό δεν ήμασταν εμείς εκεί. Βέβαια αν ήμασταν εμείς στο πρώτο γκρουπ, θα παίρναμε την πιο δυνατή από το δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ, αν δείτε, από ποιους έχει περάσει και από ποιους έχει αποκλειστεί θα καταλάβετε ότι μπορεί στα δύσκολα. Είναι οδηγός η προπέρσινη σεζόν για εμάς, έχουμε φτιάξει ένα καλό όνομα και θέλουμε να το διατηρήσουμε στην Ευρώπη.

Φέτος έπρεπε να περάσουμε από τρεις γύρους και κόντρα σε τρεις δύσκολες ομάδες. Μπεϊτάρ, Χάιντουκ, Χαρτς ήταν καλές και διαφορετικές ομάδες, αλλά τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή για την δουλειά τους μέχρι στιγμής.

Με αυτή την ευκαιρία που τέσσερις ομάδες παίζουν πλέον σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων, τους καρπούς εκείνης της πορείας του ΠΑΟΚ στην διοργάνωση την προπερασμένη αγωνιστική περίοδο, γευόμαστε ως ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέρσι ήταν μια μεταβατική σεζόν, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, έπρεπε να φτιάξουμε μια βάση, να εκπαιδεύσουμε παίκτες νεαρούς. Ήταν κάτι επίπονο για να φτιάξουμε αυτοπεποίθηση, να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα σε μια περίοδο πέρσι είχαμε αρκετά αρνητικά αποτελέσματα.

Μέχρι να δηλώσουμε την λίστα θα έχουμε ακόμα κάποιες προσθήκες, αλλά τα εύσημα ανήκουν στα παιδιά που έφεραν την ομάδα τους ομίλους. Είναι ιντριγκαδόρικο για τον κόσμο και για τα Μέσα Ενημέρωσης να συζητάμε για μεταγραφές αλλά πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια στα παιδιά που έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ.

Ο Τσιγγάρας έπαιξε με σπασμένο πλευρό, οι νεαροί ανέλαβαν ευθύνες όπως ο Κουλιεράκης ή ο Κωνσταντέλιας. Μας έδωσαν το δικαίωμα να έχουμε χρόνο αλλά και να πετύχουμε την πρόκριση στους ομίλους».


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία