Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Παιχνίδι-πρόκληση για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Τη φορμαρισμένη Μάλαγα υποδέχεται σήμερα στις 19.30 ο ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League. Η ισπανική ομάδα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του BCL, ενώ με ρεκόρ 8-3 είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας στην Ισπανία.

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει «τέλειο παιχνίδι» αν θέλει να έχει πιθανότητες νίκης: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κυρίως γιατί παίζουμε με μια ομάδα που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι αήττητη στο Basketball Champions League, έχει κάνει επτά συνεχόμενες νίκες στην ισπανική λίγκα, έχει πολύ γεμάτο ρόστερ, με έμπειρους παίκτες. Πρέπει να κάνουμε κοντά στο τέλειο παιχνίδι. Πρέπει όλοι οι βασικοί μας να βρεθούν σε καλή μέρα, αλλά και αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο να κρατήσουν τον ίδιο ρυθμό, ώστε να μην έχουμε κενά διαστήματα. Αυτό είναι και το δυνατό σημείο των αντιπάλων. Οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που ξεκινούν. Θέλει συγκέντρωση για 40 λεπτά».

 

 


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Για εμάς υπάρχει μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Προσγειωμένος παρουσιάστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις πρώτες του δηλώσεις μετά το 2-0 επί του Ολυμπιακού. «Κάθε παίκτης ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος,...

Στην ίδια κατηγορία