Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πάει για βασικός ο Κουλιεράκης

Δημοφιλή

Τις υποχρεώσεις της ολοκληρώνει σήμερα, Κυριακή (20/11, 21:45) η Εθνική Ελλάδας, στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με την Ουγγαρία και είναι αρκετά πιθανό ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ να κάνει τη δεύτερη συμμετοχή του με το Εθνόσημο στο στήθος, και την πρώτη του ως βασικός.

Στο ισόπαλο φιλικό τεστ με τη Μάλτα, ο ταλαντούχος στόπερ του Δικεφάλου πήρε το βάπτισμα του πυρός, περνώντας στη θέση του Γιώργου Τζαβέλλα στο ημίχρονο, ενώ με βάσει τα ρεπορτάζ, οι δύο τους είναι που διεκδικούν φανέλα βασικού για το φιλικό παιχνίδι με την Ουγγαρία, ως παρτενέρ του Παντελή Χατζηδιάκου.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας αναμένεται να είναι με Πασχαλάκη στην εστία. Δεξί μπακ ο Ρότα και αριστερό ο Γιαννούλης. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο Χατζηδιάκος και Κουλιεράκης ή Τζαβέλλας. Στη μεσαία γραμμή Σιώπης, Κουρμπέλης, σε ελεύθερο ρόλο ο Μπακασέτας, σε ρόλο εξτρέμ οι Μάνταλος, Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία