Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Όταν ο Σφιντέρσκι τον λύτρωσε (video)

Δημοφιλή

Σαν σήμερα (30/1) πριν τέσσερα χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει επί του ΠΑΣ Γιάννινα, χάρις σε γκολ του Σφιντέρσκι.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο τέρμα του Πολωνού ήταν το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα, στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσούμπα Άκπομ κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Δημήτρης Πέλκας, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στο 52΄ο Μάνος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη. Ο φορ των φιλοξενούμενων πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου, κάνοντας το 1-1.

Τέσσερα λεπτά πριν τα ενενήντα, ο Ελ Καντουρί σέντραρε, ο Μάτος πήρε την κεφαλιά, ο Βελλίδης δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Σφιντέρσκι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς (74′ Ελ Καντουρί), Μαουρίσιο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (59′ Ζαμπά), Λημνιός (68′ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Σιόντης, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Βιδάλ (74′ Πάντελιτς), Γιάκος, Κρίζμαν (85′ Παμλίδης), Μάνος.


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία