Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Όταν ο ΠΑΟΚ άλωσε το Ντόρτμουντ (video)

Δημοφιλή

Σαν σήμερα (10/12) πριν επτά χρόνια ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Βεστφαλία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Μπορεί ο Δικέφαλος να μην είχε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει μία σπουδαία νίκη στο Signal Iduna Park.

Πιο συγκεκριμένα, στο 34′ μετά από εξαιρετική πάσα του Μυστακίδη, ο Ρόμπερτ Μακ πέρασε τον Βαϊντενφέλερ και από πλάγια πλάσαρε σωστά, γράφοντας το 1-0, βάζοντας «φωτιά» στο πέταλο που βρισκόντουσαν οι 5.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πολλές φορές κοντά στο γκολ, αλλά ο Παναγιώτης Γλύκος όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί, ενώ στο 76′ τον βοήθησε και το δοκάρι έπειτα από κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ. Έτσι το σκορ δεν άλλαξε και ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Γερμανία με ένα σπουδαίο «διπλό».

Οι συνθέσεις:

Ντόρτμουντ (Τόμας Τούχελ): Βάιντενφελερ, Παρκ, Σούμποτιτς, Γκίντερ, Χούμελς, Στένζελ, Μπέντερ (Βάιγκλ 46΄), Γιανουζάι, Ρόις (Μχιταριάν 46΄), Καγκάβα (Ομπαμεγιάνγκ 66΄), Ράμος.

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης (Ροντρίγκες 77΄), Τζιόλης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Μακ (Λέοβατς 66΄), Μπερμπάτοφ (Σάμπο 71΄).


Τελευταία νέα

«Σήκωσέ το ΠΑΟΚάρα!»

Σε προσωπικές του τοποθετήσεις κατόπιν της εντός έδρας ήττας του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena με...

Στην ίδια κατηγορία