Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Όταν ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για τον Οζντόεφ

Δημοφιλή

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ μπαίνει για τα καλά στην εξίσωση του Δικεφάλου κι οι εμφανίσεις του σηκώνουν…σκόνη που φτάνει μέχρι (και) το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Πώς…κολλάει ο Οζντόεφ με την ομάδα του «Τριφυλλιού»;

Γυρίζοντας το ρολόι του χρόνου δύο χρόνια πίσω, το καλοκαίρι του ΄22, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Ζενίτ, έπειτα από 4,5 χρόνια συνεργασίας με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του εκδήλωσαν εκείνη την περίοδο δύο ομάδες από τη Ρωσία (Ουράλ, Τορπέντο Μόσχας), μία από το Βέλγιο (Ουνιόν Σεν – Ζιλουά) καθώς και ο Παναθηναϊκός.

Σε πρώτο χρόνο οι «πράσινοι» μπήκαν στη διαδικασία να εξετάσουν διεξοδικά τον Ρώσο χαφ και κατά πόσον θα μπορούσε να καλύψει τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Παρεμπιπτόντως, σε ιδιαίτερες συζητήσεις με άτομα από το στενό του περιβάλλον, ο Οζντόεφ παρουσιαζόταν εκείνο το τάιμινγκ άκρως θετικός στην προοπτική της μετακόμισής στην Ελλάδα και της συνέχισης της καριέρας του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Να σημειώσουμε πως μέχρι τότε, ο Οζντόεφ δεν είχε αγωνιστεί σε καμία ομάδα εκτός Ρωσίας, έχοντας ένα μικρό πέρασμα από την Ουκρανία και τη δεύτερη ομάδα της Ντιναμό Κιέβου σε ηλικία 17 ετών.

Προϊόντος του χρόνου ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν πέρασε στο… παρασύνθημα. Κι αυτό διότι κρίθηκε πως ο Οζντόεφ ήταν ένα πιο… κλικ πιο κάτω σε ταχύτητα απ΄ αυτό που θα ήθελε ο Σέρβος τεχνικός.

Έτσι ο άλλοτε παίκτης των Ζενίτ, Ρούμπιν Καζάν, Τέρεκ Γκρόζνι και Λοκομοτίβ Μόσχας, έστριψε το τιμόνι προς Τουρκία μεριά για λογαριασμό της Καραγκιουμρούκ, ώσπου το φετινό καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ.


Τελευταία νέα

Προς ανανέωση ο Σβαμπ, οι απαιτήσεις του Κεντζιόρα κι η περίπτωση Γιαννούλη

Ο Στέφαν Σβαμπ όλο φεύγει και όλο εδώ βρίσκεται. Και φέτος μπορεί να κάνει και την πιο μεστή του...

Στην ίδια κατηγορία