Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Όταν ο Εντίνιο τους… έκλεισε το σπίτι

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα (17/10) τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της 8ης «στροφής» του φετινού πρωταθλήματος.

Μία από τις αναμετρήσεις που έχουν ξεχωρίσει ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι αυτή στις 24 Ιανουαρίου του 2010, με τον Δικέφαλο να καταφέρνει να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη στον Πειραιά με 0-1.

Πιο συγκεκριμένα στο 20λεπτό της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί με την πρώτη του κόντρα επίθεση.

Ο Βλάνταν Ίβιτς με μία αριστοτεχνική πάσα έκοψε στα δύο την άμυνα του Ολυμπιακού και ο Εντίνιο βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει και να κάνει το 0-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι» αδυνατούσαν να αναπτυχθούν αξιοπρεπώς και περίμεναν λάθος του αντιπάλου ή στημένη μπάλα για να φτάσουν στα καρέ του Χαλκιά.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): ΝικοπολίδηςΜέλμπεργκΓκαλίτσιοςΣτολτίδης (69′ Ντουντού), Όσκαρ (46′ Ντάτολο), Ντιόγκο, Ζαϊρί (46′ Λούα Λούα), Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Τοροσίδης.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): ΧαλκιάςΓκαρσία, ΒιτόλοΣορλέν (80′ Παπάζογλου), Μαλεζάς, Κοντρέρας, ΣνάουτσνερΛίνοΒιεϊρίνια (87′ Κουτσιανικούλης), ΊβιτςΕντίνιο (92′ Κριστιάνο). 


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία