Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Όταν έχεις τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαια

Δημοφιλή

Καλώς ή κακώς (προφανώς το δεύτερο) ο ΠΑΟΚ είχε φέτος μεγάλα συμβόλαια τα οποία «κάθονταν» ή τέλος πάντων δεν προσέφεραν για πολλούς και διάφορους λόγους. Τα συμβόλαια αυτά ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και κάπως έτσι αδειάζει χώρος στο μπάτζετ και στο ρόστερ ώστε να αντικατασταθούν.

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να καλύψει τα κενά (ποιοτικά και ποσοτικά) των Μπίσεσβαρ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα, τεσσάρων παικτών που φέτος προσέφεραν πολύ λίγα. Για την ακρίβεια ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βρει καλύτερους και πιο χρήσιμους για την ομάδα παίκτες οι οποίοι ανεξάρτητα από την αμοιβή τους θα καταφέρουν να ανεβάσουν την ομάδα.

Με βάση πρόχειρους υπολογισμούς και επειδή πάντα η ποιότητα πληρώνεται, σε αυτή την περίοδο από τους συγκεκριμένους και μόνο παίκτες σε καθαρές ετήσιες απολαβές ο ΠΑΟΚ εξοικονομεί περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία προφανώς και θα πέσουν στην ομάδα για κάποια άλλα συμβόλαια. Όταν ο ΠΑΟΚ έχει ταβάνι το 1-1,2 εκ. ευρώ, καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να πείσει καλούς παίκτες να αγωνιστούν στην Τούμπα. Πλάνο θέλει, σωστό timing, καλή συνεννόηση μεταξύ των ανθρώπων του και διαπραγματευτική ικανότητα.

Οι κομβικές κινήσεις είναι τέσσερις και εκεί χρειάζεται εκτός όλων των άλλων και καλή ταχύτητα. Μέχρι τα τέλη του μήνα ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει βρει 2-3 από τους κομβικούς παίκτες και μένει τώρα να δούμε πόσα είναι διατεθειμένος να δαπανήσει.


Τελευταία νέα

Υψηλόβαθμοι Αστυνομικοί φυγάδευσαν τους χούλιγκαν;

Δύο θέματα προς διερεύνηση προκύπτουν μέσα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη δολοφονική επίθεση της 7ης Δεκεμβρίου 2023,...

Στην ίδια κατηγορία