Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οριστικό: Μένει Λεβερκούζεν ο Αλόνσο

Δημοφιλή

Ο Ισπανός τεχνικός, Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στη Λεβερκούζεν και ότι δεν θα πάει στην Μπάγερν ή στη Λίβερπουλ, οι οποίες ήθελαν απεγνωσμένα την υπογραφή του.

Λήφθηκε η απόφαση. Ο Τσάμπι Αλόνσο μένει στη Λεβερκούζεν. Ο Ισπανός προπονητής, ο πιο περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη μετά τον ρόλο του στην Λεβερκούζεν, θα συνεχίσει στον γερμανικό σύλλογο, τον οποίο θα αναδείξει πρωταθλητή στη Bundesliga, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν. Ο 42χρονος τεχνικός το ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/03) σε συνέντευξη Τύπου και έκλεισε με αυτόν τον τρόπο τις πόρτες στις υποψήφιες ομάδες που επιθυμούσαν την υπογραφή του.

Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Λίβερπουλ τον είχαν στην πρώτη θέση της λίστας τους για να αναλάβει τον πάγκο τους την επόμενη σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός ενημέρωσε τους παίκτες του στη σημερινή (29/03) πρωινή προπόνηση ότι θα συνεχίσει στον πάγκο την επόμενη σεζόν.

Οπως τόνισε έχει πολλές προκλήσεις μπροστά του και η απόφαση πανηγυρίστηκε από το επιτελείο. Αργότερα το επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι το έργο του στις «ασπιρίνες» θα συνεχιστεί.

«Είχα χρόνο να σκεφτώ σε αυτή τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Είχα μια συνομιλία με τον πρόεδρο την περασμένη εβδομάδα και η απόφασή μου ελήφθη. Μένω στη Λεβερκούζεν. Αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είμαι για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η δουλειά μου στη Λεβερκούζεν δεν έχει τελειώσει. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο, να βοηθήσω τους παίκτες να εξελιχθούν, το διοικητικό συμβούλιο είναι υπέροχο… όλα είναι φανταστικά εδώ. Είμαι ακόμα νέος προπονητής, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου. Πήρα το χρόνο μου και είμαι σίγουρος γι’ αυτό», κατέληξε.

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν ξεχνά ότι η Λεβερκούζεν ήταν η πρώτη ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να προπονήσει στην πρώτη κατηγορία. Οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου έδειξαν τυφλή πίστη σε αυτόν σε μια πολύ περίπλοκη κατάσταση, καθώς τότε ήταν προτελευταίοι στην Bundesliga και, παρότι είχαν ένα κακό ξεκίνημα (μία νίκη σε επτά αγώνες), δεν έχασαν ποτέ την πίστη τους στον Ισπανό προπονητή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία