Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οριστικό: Ενεργοποίησε τη βόμβα η Λίβερπουλ

Δημοφιλή

Η Μπενφίκα είπε το «ναι» στην πρόταση της Λίβερπουλ για τον Ντάργουιν Νούνιες, με τον Ουρουγουανό στράικερ να αναμένεται να υπογράψει στους «reds»…

Η Λίβερπουλ είναι πάρα πολύ κοντά στο να επισημοποιήσει την πρώτη της μεταγραφή στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, κλείνοντας τον επιθετικό της Μπενφίκα, Ντάργουιν Νούνιες.

Όπως αναφέρουν πηγές από τον εξωτερικό, οι Πορτογάλοι αποδέχθηκαν πρόταση ύψους 100. εκατ. ευρώ (80 +20 μπόνους). Μάλιστα, ο 22χρονος επιθετικός πρόκειται να υπογράψει έως το 2027, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η ταχύτατη μεταγραφική κίνηση, αποδεικνύει πως η Λίβερπουλ θέλει άμεσα να κλείσει το ενδεχόμενο κενό που θα δημιουργήσει η αποχώρηση του Σαντιό Μανέ από την ομάδα. Μάλιστα, κάνει ξεκάθαρο το πόσο η φιναλίστ του φετινού UEFA Champions League εμπιστεύεται με… κλειστά μάτια την πορτογαλική αγορά, έχοντας προηγουμένως (περασμένος Ιανουάριος) αποκτήσει από την Πόρτο τον Λουίζ Ντίας.

Σημειώνεται πως για να καταφέρει να φέρει εις πέρας όλες τις διαπραγματεύσεις, η Λίβερπουλ χρειάστηκε να νικήσει τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίες επίσης ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του παίκτη.


Τελευταία νέα

Ο Μαργαρίτης μπαίνει στη χρυσή ιστορία του ΠΑΟΚ

Δεν σταματάει το κοντέρ για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος γράφει και πάλι ιστορία με το μπασκετικό τμήμα του...

Στην ίδια κατηγορία